Ingen forpligtelse – 14 dages fuld returret!

Log ind

Hej

77 30 20 10
Din indkøbskurv er tom.
Fra kongen af Lydien lod den første mønt præge i ca. 650 f. Kr. til Svend Tveskæg for første gang satte sit navn på en dansk mønt, skulle der gå små 1350 år. Men udgravninger i Ribe indikerer dog, at vi havde mønter i Danmark længe før Svend Tveskægs tid (960-1014).


Sådan kommer du i gang med at skabe din egen møntsamling Går du rundt med en samler i maven? Måske du allerede har en mønt/medalje eller to og overvejer at udvide samlingen? I så fald håber vi, at du i det følgende kan finde gode råd og inspiration til at komme i gang.

Det er ganske få opfindelser i verdenshistorien, der har betydet så meget for menneskets historie som penge. Penge taler et sprog, som hele verden forstår og mønten som betalingsmiddel har holdt sig relativt konstant i form og fremtoning gennem mere end 2.600 år. Før møntsystemet blev opfundet blev både kvæg, vågen, køkkenredskaber, fjer, skaller...

Som kunde hos Mønthuset Danmark har du et helt team af indkøbere bag dig. Vores indkøbere er konstant på farten for at skaffe nye spændende mønter og medaljer til dig som kunde. Vores vision er at fremme interessen for mønt - og medaljesamling , og samtidig bidrage til, at samling bliver enkelt, lærerigt og tilgængeligt for danske samlere.