Ingen forpligtelse – 14 dages fuld returret!

Log ind

Hej

77 30 20 10
Din indkøbskurv er tom.
Pris:
Geografi:

Køb Jubilæum Mønter Her | Flotte & Sjældne Jubilæumsmønter

Køb flotte og sjældne jubilæum mønter, her på shoppen med smukke motiver:

Her på shoppen finder du danske jubilæumsmønter og jubilæumsmedaljer som hylder danske og udenlandske historiske årsdage og begivenheder. Du kan blandt andet finde Dannebrog Sølvmønten, som er udgivet i forbindelse med 800-års jubilæum for Dannebrog. Om du er en erfaren samler, eller du bare godt kan lide at have nogle særlige mønter eller medaljer, så finder du et bredt udvalg og billige priser her hos Mønthuset Danmark.

Danske og udenlandske jubilæumsmønter:
Hos Mønthuset Danmark synes vi, at det skal være sjovt og enkelt at samle på mønter og medaljer. Køb din jubilæumsmønt online i dag med motiver af blandt andet DannebrogH.C AndersenKongehuset og andre begivenheder fra Danmarks historie. 

Her på siden kan du finde gode online tilbud på danske og udenlandske jubilæumsmønter med rigtig flotte motiver, som du kan købe til din samling. Jubilæumsmønterne er utrolig smukke og de hylder hver især helt særlige begivenheder. Vær med til at bevare og værne om nogle af verdens største historiske begivenheder og find din jubilæumsmønt i dag. Jubilæumsmønterne findes ofte både som guldmønter og sølvmønter. 

Er du interesseret i at udvide din samling, så er du kommet til det rette sted. Her på shoppen kan du også købe møntsæt og møntsamlinger – både guldmønter og sølvmønter.

Se mere under ”Samlinger”.

2 kr Christian X (1945) 2 kr Christian X (1945)
2 kr Christian X (1945)

Bestil 2 krone erindringsmønt, som er præget i anledning af kong Christian X´s 75 års fødselsdag i 1945 til kun 650 kr.

  • Mønten blev præget med portræt af kong Christian X, som i historien altid har været en symbolsk figur for modstand mod den tyske besættelse. 

  • Fejringen var en stor begivenhed i Danmarks historie, og en stor fejring af en respekteret monark, der havde tjent landet i mange år(1912-1947).

Kronprins Frederik 18-års 10 kr sølvmønt (1986)
Kronprins Frederik 18-års 10 kr sølvmønt (1986)

Du kan nu bestille mønten i anledning af fejringen af kronprins Frederiks 18 års fødselsdag i 1986.

  • præget på en ny 10 krone mønt, som blev sat i omløb i Danmark.

1 750 kr