Ingen forpligtelse – 14 dages fuld returret!

Log ind

Hej

77 30 20 10
Din indkøbskurv er tom.

Som kunde hos Mønthuset Danmark har du et helt team af indkøbere bag dig. Vores indkøbere er konstant på farten for at skaffe nye spændende mønter og medaljer til dig som kunde. Vores vision er at fremme interessen for mønt- og medaljesamling, og samtidig bidrage til, at samling bliver enkelt, lærerigt og tilgængeligt for danske samlere.

Vi på Mønthuset Danmark ønsker at tilbyde samlere en bedre service end man finder hos den traditionelle mønthandel. Dette sikrer vi, ved at kombinere det enkelte samleobjekt med certificeret og grundig information om objektets historiske eller kulturelle signifikans. Hermed håber vi, at vi kan højne samleglæden, og bidrage til, at vores samlere får endnu mere glæde ud af deres samling.

Gennem vores internationale kontaktnet kan vi tilbyde mønter og medaljer fra hele verden. Alle de mønter vi sælger, er udvalgt og kontrolleret af eksperter og professionelle indenfor feltet. Som distributør for nogle af verdens vigtigste møntværker har vi samtidig mulighed for at reservere eftertragtede produkter, hvilket du som kunde har glæde af, da mange af disse produkter kun præges i et begrænset oplag.

Med hver mønt eller medalje følger et ægthedscertifikat. Certifikatet garanterer samlerobjektets ægthed og kvalitet. Når du bestiller en af vores samlinger, får du foruden historisk information om samlingen, skrin til opbevaring og ejerbevis også en mappe til opbevaring af dine ægthedscertifikater. Alt dette, fordi vi mener, det højner samlerglæden. 
Hvis du starter en samling hos Mønthuset Danmark, garanterer vi, at du har fortrinsret til alle de mønter og/eller medaljer, som indgår i samlingen.

Det er enkelt og risikofrit for dig som kunde at handle med os. Vi sender de bestilte mønter og/eller medaljer direkte hjem til dig. Efter modtagelsen kan du se forsendelsen igennem i fred og ro, og du har altid 14 dages fuld returret. Du samler kun så længe du selv vil og kan når som helst afbryde din samling ved at kontakte vores kundeservice på: 77 30 20 10.