Pris:
Geografi:

Køb Guldmønt Her | Udenlandske & Danske Guldmønter til Salg

Køb din guldmønt online i dag

Søger du sjældne og flotte udenlandske og danske guldmønter, til salg, så er du kommet til det rette sted. Samler du på guldmønter, så se vores fantastiske udvalg og priser her, så du kan udvide din møntsamling med smukke mønter. Se vores fantastiske udvalg og priser her, så du kan udvide din samling i dag.

Her på siden kan du finde gode online tilbud på danske guldmønter med rigtig flotte motiver, som du kan købe til din samling. Er du interesseret i at udvide din samling, er du kommet til det rette sted, her kan du både købe møntsæt og møntsamlinger med guldmønter.

Danske guldmønter

Hos Mønthuset Danmark synes vi, at det skal være sjovt og enkelt at samle på mønter. Køb din guldmønt online i dag med motiver af blandt andet H.C Andersen, Kongehuset og andre begivenheder fra Danmarks historie. 

Amerikanske guldmønter
Her på siden kan du se hvilke flotte udenlandske og danske guldmønter, som vi har til salg. Du kan bestille guldmønter fra forskellige perioder i den amerikanske historie, samt interessante guldmønter med et amerikansk tema og interesser alt fra amerikanske politik, til amerikanske skuespillere og spændende historiske tider som indianer tiden. 

Tjek vores flotte guldmønter, og få et godt tilbud på din næste guldmønt til din møntsamling i dag.

1/4 oz One penny black sæt + frimærke Frimærke: 1840, Guldmønt Til minde om 200-året for fødslen af en af Storbritanniens mest elskede monarker - Dronning Victoria.

1/4 oz guldmønt med frimærke leveres i smukt skrin med ægthedscertifikat! Verdens først frimærke medfølger i skrinet.

10 000 kr
Knud den store 1000 år Guldmønt præget i 99,9 % guld Knud den store 1000 år Guldmønt præget i 99,9 % guld Knud den Store 1000 år Guldmønt præget i 99,9 % guld

Mønthuset Danmark har valgt - i samarbejde med det engelske Tower Mint at præge en guldmønt med Knud den Store ikke blot for at markere 1000-året for den danske vikingekonges erobring af England, men også for at minde vikingetiden og dens betydning i vores historie, og som vores unikke bidrag til verdenshistorien.

7 000 kr
Special 2019 ¼ Oz Krugerrand 100 years Remembrance Day Remembrance Day ¼ Oz Krugerrand 91,7 % guld

I 1960’erne oprettede FN sanktioner mod Sydafrika, hvilket bl.a. betød at landet fik svært ved at sælge sit guld. Derfor introducerede de i 1967 Krügerranden. En Krügerrand er en guldmønt, der indeholder 1 oz guld. På trods af forbud mod at importere Krügerrand, var mønten alligevel i 1980 oppe på 90 % af verdens marked for guldmønter.

Samme år lancerede man Krügerrand på en halv, en kvart og en tiendedel oz. Krügerranden har været så populær at man i 2008 opgjorde at alle Krügerrand i verden ville indeholde 46.000.000 oz guld, svarende til ca. 310.000.000.000 kroner.

Tjek alle vores guldmønter til salg

9 000 kr
Danmarks Guldskat Danmarks Guldskat - Christian X sidste 10-krone guldmønt

Se alle guldmønter her 

En flot og eftertragtet guldmønt med Christian X fra 1913-17

Det er med stor glæde vi nu kan tilbyde dig Christian X’s guld 10-krone præget i perioden 1913-17, hvilket gør den til Danmarks sidste type 10-krone i guld. Selvom mønten er over 100 år gammel, så sælges denne guldmønt i fin kvalitet.

2 595 kr