Pris:
Geografi:

Guld

Køb Guldmønt Her | Udenlandske & Danske Guldmønter til Salg.

Mønthuset Danmark har en online butik, med et godt udvalg, af guldmønter og guldbarrer, fra både Danmark og udlandet. Se udvalget og køb din guldmønt eller guldbarre i dag!

Danmarks Kulturskat Guldhornene 2,5 grams Guldbarre  Danmarks Kulturskat Guldhornene 2,5 grams Guldbarre  Danmarks Kulturskat - Guldhornene Guldbarre

Se hele udvalget og find din guldbarre her

Køb denne guldbarre online, i 24 karat guld, med et smukt og detaljeret motiv af guldhornene til en pris på kun 2.500 kr

Ikke mange nationalklenodier har en så interessant en historie som de danske guldhorn. Fra at blive fundet på en mark, til at blive udstillet på Det kongelige Kunstkammer, til at blive stjålet, smeltet og forsvinde for altid.

 

2 500 kr
Guldbarre på 2,5 gram med H. C. Andersens julehjerte Guldbarre på 2,5 gram med H. C. Andersens julehjerte 24 karat guldbarre med vores allesammens H.C. Andersen i 99,9% guld

Tjek alle vores guldbarrer til salg

Køb denne 2,5 grams guldbarre online, i 24 karat guld, med motiv af H.C. Andersens julehjerte til en pris på kun 2.500 kr

Du kan du købe denne smukke guldbarre med H. C. Andersens julehjerte i 99,99 % guld! Det er den perfekte start på julesæsonen. 
Du kan købe en flot julegave til dig selv eller til en du holder af.

Julen er som bekendt hjerternes fest. Særligt det flettede julehjerte står for mange som symbolet på julens komme. De karakteristiske hjerter fås i store og små, skæve og krøllede, købte og hjemmegjorte. Historien byder, at det var vores store nationaldigter H.C. Andersen, der tilbage i 1962 flettede verdens allerførste julehjerte.

2 500 kr
$5 HC Andersen Ugly Duckling 2018 $5 HC Andersen Ugly Duckling 2018 H.C Andersen Guldmønter - Den grimme ælling i 99,9% guld

Se alle guldmønter her 

Køb guldmønt med motiv af et af H.C Andersens mest kendte eventyr - Den grimme ælling til en pris på kun 3.000 kr 

Fra sin fødsel i 1805 og helt frem til i dag, har HC Andersen sat sit præg på Danmarks kultur og vores liv. Med sin frodige fantasi og sit, for den tid, radikale og moderne syn på kunsten, er han uden sammenligning en af de mest interessante danske kulturpersonligheder. 

3 000 kr
Danmarks Kulturskat Christianshavn 5 grams Guldbarre Danmarks Kulturskat Christianshavn 5 grams Guldbarre Danmarks Kulturskat - Christianshavn Guldbarre

Se hele udvalget og find din guldbarre her

Køb denne 5 grams guldbarre online, i 24 karat guld, med motiv af Christianshavn til en pris på kun 4.000 kr
Der er et ekstremt lavt oplag – kun 500 eksemplarer.

Det kræver kun et kort kig på bykortet for at se, hvorfor mange beskriver Christianshavn som hjertet af København. Omgivet af Amagerbro, København K, København V, Slotsholmen og Refshaleøen bliver det ikke meget mere centralt.

4 500 kr
Danmarks Guldskat Danmarks Guldskat - Christian X sidste 10-krone guldmønt

Se alle guldmønter her 

En flot og eftertragtet guldmønt med Christian X fra 1913-17

Det er med stor glæde vi nu kan tilbyde dig Christian X’s guld 10-krone præget i perioden 1913-17, hvilket gør den til Danmarks sidste type 10-krone i guld. Selvom mønten er over 100 år gammel, så sælges denne guldmønt i fin kvalitet.

1 995 kr
2,5 $ Gold Indian Head 1908-1929 $ 2,5 Indian Head guldmønt med et stort høvdingehoved på adverset og en stor ørn på reverset.

Se alle guldmønter her 

Denne guldmønt er til dig som er samler og ønsker at købe en flot amerikansk guldmønt.

I 1904 pressede Præsident Theodore Roosevelt på for at få designet nye amerikanske mønter. En af dem blev en $ 2,5 guldmønt med et stort høvdingehoved på adverset og en stor ørn på reverset. En $ 2,5 guldmønt kaldes også for en Quarter Eagle. Denne guldmønt er til dig som er samler og ønsker at købe en flot amerikansk guldmønt. Guldmønten sælges for 4.000 kr. Søger du sjældne og flotte udenlandske guldmønter, til salg, så er du kommet til det rette sted.

Køb din guldmønt online her hos Mønthuset. 

4 000 kr