Pris:
Geografi:

Guld

Køb Guldmønt Her | Udenlandske & Danske Guldmønter til Salg.

Mønthuset Danmark har en online butik, med et godt udvalg, af guldmønter og guldbarrer, fra både Danmark og udlandet. Se udvalget og køb din guldmønt eller guldbarre i dag!

Holger Danske 2021 1 oz Holger Danske 2021 1 oz
Holger Danske 2021 1 oz

Dybt under Kronborg i de mørke kasematter sidder en dansk legende og venter på at blive vækket til live, hvis Danmark skulle have brug for hans hjælp. Holger Danske er en dansk sagnhelt. I de tidlige europæiske kvad og heltedigte, og især i La Chevalerie d’Ogier de Danemarche, kan man høre om Ogier le Danois, søn af den danske konge Gudfred. Ogier er gidsel hos Karl den Store i Frankrig og skal egentlig dræbes, da hans far bryder freden med Frankrig, men Karl den Stores hofdamer beder for hans liv, og han bliver skånet. Senere i Les Enfances Ogier er Ogier en ærværdig ridder ved Karl den Stores hof, der med sin ædle skikkelse og gennem store bedrifter ender med at redde Frankrig mod saracenerne.

28 000 kr
John F. Kennedy - The man behind the monogram 3 coin set
John F. Kennedy - The man behind the monogram 3 coin set

I år er det 60 år siden at John F. Kennedy blev valgt som præsident. Derfor får du en ekslusiv mulighed for at eje dette smukke sæt i et ekstemt begrænset oplag (kun 200 sæt). Mønten bærer det amerikanske præsidentemblem og ordene ”A time for greatness” som stammer fra John F. Kennedys valgkampagne og er titlen på en af hans mest kendte taler.

23 000 kr 17 000 kr
20 kr. Christian X 1915 ucirkuleret
20 kr. Christian X 1915 ucirkuleret

I 1873 blev de danske kroner og ører indført for første gang i stedet for rigsdaler og skilling. Indførelsen af kroner og ører varslede en helt ny æra i dansk mønthistorie, som ikke er set siden.

Overgangen fra sølvmøntfod, der blev indført i 1845, til guldmøntfod var betinget af både økonomiske og politiske faktorer. En vigtig faktor var Danmarks forhold til England, der i anden halvdel af 1800-tallet oplevede en enorm økonomisk vækst baseret på en gennemgribende industrialisering.

8 500 kr 6 500 kr
24 karat guldmønt - Elvis Presley - The King of Rock 'n' Roll 1 oz
24 karat guldmønt - Elvis Presley - The King of Rock 'n' Roll 1 oz

Køb verdens første 1 oz guldmønt med motiv af Elvis Presley 'The King of Rock' n 'Roll' til en black friday pris på 20.000 kr.  

Gennem historien har der været mange konger i verden. Men der er kun en konge som er helt speciel, en som er den eneste konge som aldrig nogensinde vil blive overgået af nogen anden person, ”The King of Rock and Roll”.

Som en af de mest betydelige kulturelle ikoner i det tyvende århundrede, revolutionerede Elvis Presley musikindustrien og er måske den mest kendte sanger og musiker nogensinde. Derfor er det mig en glæde at kunne give dig muligheden for at eje en nyudgivet erindringsmønt til ære for den person, hvis musik har rørt generation efter generation

Bestil den officielle Elvis Presley 'The King of Rock' n 'Roll' guldmønt i dag

25 000 kr 18 000 kr
Legendary Gold Eagle 2-coin set
Legendary Gold Eagle 2-coin set

American Eagle mønterne, der fejrer 35-årsdagen, er nogle af de smukkeste og mest eftertragtede mønter blandt møntsamlere. For at markere den særlige milepæl for de amerikanske Eagle mønter, der først blev lanceret i 1986, vil de omvendte designs på både guld og sølv Eagles ændre sig - første gang nogensinde. Kun i et år, i 2021, vises det SENESTE af de originale designs samt det FØRSTE design.

8 000 kr 6 000 kr
Dronning Margrethes 50-års regentjubilæum 2022: Eksklusiv 5 gram guldbarre Dronning Margrethes 50-års regentjubilæum 2022: Eksklusiv 5 gram guldbarre
Dronning Margrethes 50-års regentjubilæum 2022: Eksklusiv 5 gram guldbarre

Bestil en eksklusiv og smuk 5 gram jubilæumsguldbarre, der fejrer dronningens 50-års regentsjubilæum til 5.500 kr. – Leveres i flot kreditkort samt med informativt certifikat.

5 500 kr