Pris:
Geografi:

Guld

Guld er en af ædelmetallerne. Som metal har det en række egenskaber, som gør det til et fascinerende metal at arbejde med. Guld er ikke bare sjældent og smukt, det er også et metal hvis kvalitet ikke forringes eller falmer med tiden. Derfor kan det holde sig smukt i mange, mange år og bruges igen og igen. Lige siden den første guldmønt blev fundet 600 år f. Kr., har guld været et populært metal til prægning af mønter, medaljer, smykker og andre samleobjekter. Se også vores udvalg af samleobjekter i sølv.

Dobbelt jubilæumsæt - Panda i guld og platin Dobbelt bullion Panda møntsæt i guld og platin

Dette dyrebare møntsæt er lavet specielt for at fejre jubilæerne for både guld pandamønterne og den første investeringsmønt i platin nogensinde. 

2 495 kr
En lille kejserpingvin i guld Guldmønt - kejserpingvin

Få dyr er så universelt elsket som de karismatiske pingviner. Kejserpingvin-guldmønten hylder disse vidunderlige fugle. 

895 kr
Astrid Lindgrens populære Emil er nu på en guldmønt Astrid Lindgrens Emil med kasket - 5$

Nu har du muligheden for at sikre dig en denne fantastiske Emil mønt i 90 % guld. Emil er et af Astrid Lindgrens populære karakter.

3 500 kr
Dansk Ostindisk Kompagni 400 år - Guldmønt med Christian IV Dansk Ostindisk Kompagni 400 år - Guldmønt med Christian IV Gå ikke glip af chancen for at få din sjældne guldmønt med Christian IV

Som markering for 400-året for etableringen af Dansk Ostindisk Kompagni i 2016, udbyder vi en særlig jubilæumsmønt i 22 karat guld. 

4 450 kr
Verdens mindste guldmønter - diamant mønten Guldmønt med ægte diamant

"The hardness of a diamond is part of its usefulness, but its true value is in the light that shines through it" citat af B.K.S. Lyengar

995 kr
Verdenspremiere: barre sæt præget i 99,9% guld med helt ny prægningsteknik Premium størrelse guldbarre sæt

Endelig i Danmark! Et fantastisk guldbarre sæt der hædrer "The American Eagle" motivet. De første guldbarrer med 3D effekt.

8 000 kr