Ingen forpligtelse – 14 dages fuld returret!

Log ind

Hej

77 30 20 10
Din indkøbskurv er tom.

 

Om Mønthuset:
Vi i Mønthuset Danmark varetager markedsføring, salg og distribution af samlermønter, officielle jubilæumsmønter samt medaljer i guld og sølv til det danske marked. Vi får mellem 20 og 30 nye produkter hver måned, og de fleste af dem har en historisk eller kulturel signifikans, der gør dem til interessante samleobjekter.

Vores mål er at fremme interessen for at samle mønter og medaljer, og derved gøre det at samle enkelt, lærerigt og tilgængeligt for danske samlere. Gennem grundig information om det enkelte samlerobjekt ønsker vi, at vores samlere får mere ud af deres samlinger.

Vi sælger historie og kultur:
Som Account Manager hos Mønthuset Danmark vil du komme til at sidde med udvalgte VIP-kunder og vil derfor have tæt kontakt til mange af virksomhedens bedste og faste kunder.

Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet komme til at bestå af at sælge vores eksklusive produkter, hovedsageligt mønter og medaljer, via telefonen. Vi tilbyder en stilling i et positivt og udfordrende arbejdsmiljø. Stillingen er yderst fleksibel og kræver derfor også stor selvstændighed.

Vi tilbyder:

 

  • Fleksible arbejdstider mandag til fredag mellem 10:00-21:00 og med mulighed for at arbejde i weekenderne.
  • Du tilbydes en meget attraktiv løn- og bonuspakke – uden loft.
  • Du vil indgå i et team på ca. 10 personer.
  • Vi er lokaliseret i dejlige, lyse lokaler på Kirkebjerg Parkvej 9C 2605 Brøndby

Vores kunder i første række:
Fælles for vores kunder er dog interessen for eksklusive og historiske mønter og medaljer, og du opnår størst succes i stillingen, hvis du også har historisk interesse. For at få succes og vinde vores kunders tillid er det en klar fordel, hvis du formår at præsentere vores produkter med interesse og pålidelighed. Vi forventer, at du efter en grundig oplæring, er i stand til at sætte dig ind i samleobjekterne karakteristikas og videreformidle det til vores faste- så vel som nye kunder.

Du vil primært sælge til en god og solid eksisterende kundeportefølje Vi søger en person, som sætter pris på et højt arbejdstempo og kan lide at yde en ekstra indsats for at nå nye resultater og mål.

Som person:

  • Er du åben og udadvendt
  • Taler og skriver perfekt dansk
  • Har du gode kommunikative evner, er professionel og empatisk
  • Arbejder du selvstændigt, målrettet og resultatorienteret
  • Har du masser af drive og gå-på-mod
  • Har du et stærkt konkurrencegen samt vinderinstinkt.

Vækker dette din interesse og er det dig vi leder efter? Så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning og CV til info@monthuset.dk