Vi tilbyder en spændende hverdag i et hektisk men venligt arbejdsmiljø!

Lige nu søger vi: Dansk- eller svensktalende Account Manager

Arbejdet består af salg af eksklusive produkter, hovedsageligt mønter og medaljer, via telefonen - primært til en god og solid eksisterende kundeportefølje. Du vil komme til at sidde med udvalgte VIP-kunder og vil derfor have tæt kontakt til mange af virksomhedens bedste og faste kunder. Vi søger en person, som sætter pris på et højt arbejdstempo og kan lide at yde en ekstra indsats for at nå nye resultater og mål.
For at få succes og vinde vores kunders tillid er det en klar fordel, hvis du formår at præsentere vores produkter med interesse og pålidelighed. Vi får mellem 20 og 30 nye produkter hver måned, og de fleste af dem har en historisk eller kulturel signifikans, der gør dem til interessante samleobjekter. Vi forventer, at du efter en grundig oplæring, er i stand til at sætte dig ind i samleobjekterne karakteristikas og videreformidle det til vores faste- så vel som nye kunder.


Din baggrund:
Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med telemarketing eller salg. Dertil, at du trives med kundekontakt via telefonen.
Det er et must, at du taler og skriver perfekt dansk eller svensk, og yderligere er veltalende, professionel og empatisk, når du taler med vores kunder.
Vores kunder spænder vidt, hvorfor det er nødvendigt, at du kan skabe gode relationer hurtigt og med telefonen som mellemmand.
Fælles for vores kunder er dog interessen for eksklusive og historiske mønter og medaljer, og du opnår størst succes i stillingen, hvis du også har historisk interesse.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder en stilling i et positivt og udfordrende arbejdsmiljø. Stillingen er yderst fleksibel og kræver derfor også stor selvstændighed. Arbejdstiden ligger i tidsperioden mandag til fredag 10.00–21.00 – med stor fleksibilitet og med mulighed for at arbejde i weekenderne.
Du vil indgå i et team på ca. 10 personer. Du tilbydes en meget attraktiv løn- og bonuspakke – uden loft. Vi er lokaliseret i dejlige, lyse lokaler på Kirkebjerg Parkvej 9C 2605 Brøndby
Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning og CV til info@monthuset.dk