Pris:
Geografi:

Sølv

Her finder du vores udvalg af internationale sølv samleobjekter. Sølv er et af de ædle metaller. Vi har et bredt assortiment af udenlandske sølvmønter, medaljer, seddler, etc. Se også vores sølv samleobjekter.

$2 Mickey Mouse fylder 90 år, og det har vi valgt at fejre

Officiel Disney-mønt som er præget for at fejre Mickey Mouse' 90 år

399 kr
Tag med Vaiana på eventyr på Stillehavet! Tag med Vaiana på eventyr på Stillehavet! Disneys Vaiana - Kæmpe sølvmønt

Følg Vaiana,  den eventyrlystne teenager, og Maui, halvguden, på deres magiske eventyr på det enorme Stillehav.

1 195 kr
En sølvmønt fra Monnaie de Paris En sølvmønt fra Monnaie de Paris Karl XIV Johan og dronning Desideria

For 200 år siden, den 5. februar 1818 døde den svenske konge Karl XIII barnløs. Derfor havde han 8 år tidligere adopteret den franske general Jean Baptiste Bernadotte, som dermed blev kronprins. 

Den 11. maj blev han kronet som Karl XIV Johan, den første regent i Bernadotte-familien, som stadig regerer Sverige den dag i dag. Bernadotte-familien er den familie, der har regeret Sverige længst.

For at fejre Bernadottes 200-års jubilæum har Monnaie de Paris præget en sølvmønt med Karl XIV Johan og hans franske hustru - dronning Desideria.

695 kr
$ 1 Eisenhower 1972 Charlie Duke $ 1 Eisenhower 1972 Charlie Duke 1972 Eisenhower $ 1 signeret af Charlie Duke

Der er ingen tvivl om, at rumprogrammet og månelandingerne i slutningen af 1960'erne var imponerende begivenheder. Det var faktisk en af de få begivenheder, der fik hele verden til at gå i stå - stumme af beundring.

Månelandingerne er blevet erindret på mange bemærkelsesværdige måder. En af de begivenheder, der har haft den største symbolske betydning, var, da det statslige amerikanske møntværk besluttede at fremstille deres $ 1 sølvmønt med et design, der mindedes præsident Eisenhower og den første månelanding i 1969.

795 kr
Enestående sølvmøntsæt med det græske Glücksborg De græske konger fra Huset Glücksborg

Du har nu chancen for at sikre dig et sæt med 2 historiske sølvmønter fra Grækenland. Dette sæt består af de eneste to 30 drachmer udgivet i sølv og begge mønter har dansk islæt.

Den første blev udgivet i 1963 for at fejre 100-året for Georg I’s, tronbestigelse. På den ses portrætterne af 5 græske konger bl.a. Georg I.

Den anden mønt blev udgivet i 1964 i forbindelse med brylluppet mellem Georg I's oldebarn, kong Konstantin og den danske prinsesse Anne-Marie, der efter brylluppet blev dronning af Grækenland.

1 595 kr 1 350 kr