Ingen forpligtelse – 14 dages fuld returret!

Log ind

Hej

77 30 20 10
Din indkøbskurv er tom.
Pris:
Geografi:

Køb Erindringsmønter | Guld & Sølv Mønter | Se Tilbud Her

Søger du sjældne og flotte erindringsmønter, til salg, så er du kommet til det rette sted:
Nationalbanken udgiver erindringsmønter i anledning af særlig begivenheder i kongehuset, fx tronskifte, regeringsjubilæum, bryllup, sølv- og guldbryllup og runde fødselsdage. Her på shoppen finder du online tilbud på smukke erindringsmønter som kan købes i både guld og sølv. Se vores kongelige mønt som er blevet udstedt i anledning af Kronprins Frederiks bryllup med Mary, hvortil der blev præget en 200-krone sølvmønt.

Køb din erindringsmønt online til din møntsamling til en fantastisk pris:
Her på siden kan du finde gode online tilbud på erindringsmønter med rigtig flotte motiver, som du kan købe til din samling. Erindringsmønterne er utrolig smukke, og de hylder alle det danske kongehus i anledning af for eksempel guldbryllup og sølvbryllup. Find din næste erindringsmønt i dag og udvid din møntsamling.

Frederik IX Gratis erindringsmedalje
Frederik IX Gratis erindringsmedalje

Den d. 20. april 1947 overgik tronen til Frederik IX efter hans fars død Christian X. Vi markerer 75-året for Frederik IX’s tronbestigelse og 50-året for hans død i 1972.

Hans regeringsperiode er en af kongehusets mest begivenhedsfulde, hvor livet i Danmark efter anden verdenskrig ændrede sig meget og var i rivende udvikling.

Det var også i hans regeringstid, at tronfølgeloven blev ændret i 1953, hvilket banede vejen for Dronning Margrethe d. ll. der skrev historie som Danmarks første kvindelig monark for 50 år siden.  

Frederik IX var en folkekær konge, som vi hos Mønthuset Danmark vil hylde ved at udgive denne flotte erindringsmedalje. Du kan roligt bestille denne erindringssmedalje  GRATIS, og helt uden købsforpligtelser. (Du betaler kun porto på 59 kr.)  

2 kr Christian X 1945 2 kr Christian X 1945
2 kr Christian X 1945

Det er svært at overdrive, hvor vigtig kongen var for den danske nationalånd under krigen. Hans værdige adfærd inspirerede mange danskere til at vise modstand ved at gå med det såkaldte Kongemærke - et emblem med Dannebrog, prydet med Christian X's monogram. 

Bestil din 2-krone fra 1945 til kun 650 kr. 

Kronprins Frederik 18-års 10 kr mønt 1986 i sølv
Kronprins Frederik 18-års 10 kr mønt 1986 i sølv

Denne mønt har en diameter på 28,6 mm og en vægt på hele 14,3 gram. Du kan nu bestille den flotte 10-krone mønt til kun 1.500 kr. inkl. porto. 

1 750 kr