Pris:
Geografi:

Køb Danske Medaljer Her | Flotte & Sjældne Danske Medaljer

Her finder du forskellige medaljer i diverse metaller, så som bronze, kopper, etc. Se også vores medaljer i guld og sølv.

H. C. Andersen og de gode eventyr H. C. Andersen og de gode eventyr
H. C. Andersen og de gode eventyr

H.C. Andersen havde mottoet ”At rejse er at leve”. Nu har du chancen for at komme på en fantastisk og spændende rejse og sikre dig denne detaljerede medalje med "Klodshans". Levende farver fremhæver det smukke maleri på medaljen, som sender dig direkte ind i det gamle eventyr. Medaljen er belagt med 24 karat guld, til en speciel startpris på 99 kr. inkl porto. 

299 kr 99 kr
Anden Verdenskrigssæt 16 mønter Anden Verdenskrigssæt 16 mønter
Anden Verdenskrigssæt 16 mønter

Mønthuset Danmark har samlet i alt 16 flotte danske mønter fra årene under Besættelsen i et smukt krigsmøntsæt. Bestil i dag og få et komplet møntsæt af 16 danske mønter til kun 1.800 kr. inkl. forsendelsen. 

1 800 kr
Dannebrog medalje belagt med 24 karat guld og diamantstøv.
Dannebrog medalje belagt med 24 karat guld og diamantstøv.

Jubileumsmedalje med Dannebrog forgyldt med 24 karat guld. Siden 1912 har den 15. juni været officiel flagdag, og Dannebrog bliver betragtet som det ældste flag i verden.

I Danmark benytter vi en enhver lejlighed til at flage med Dannebrog. Vi pynter op med flag til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og jubilæer. Ved store begivenheder i Kongehuset er der rødt i hvidt alle vegne. Vi er stolte af vores Dannebrog. 

299 kr
Sølvmedalje med Harald Blåtand -	den første medalje i samlingen “Danmarks Vikingekonger”.
Sølvmedalje med Harald Blåtand - den første medalje i samlingen “Danmarks Vikingekonger”.

Detaljeret sølvmedalje med portræt af den store danske vikingekonge Harald Blåtand, reverset er inspireret af dekorationerne på vikingernes smykker.

299 kr