Pris:
Geografi:

Køb Danske Medaljer Her | Flotte & Sjældne Danske Medaljer

Her finder du forskellige medaljer i diverse metaller, så som bronze, kopper, etc. Se også vores medaljer i guld og sølv.

Dronning Margrethe 80 år Specialudgave - Guldbelagt medalje med diamantstøv - Estimeret leveringstid: 3-4 uger

Estimeret leveringstid: 3-4 uger

I anledning af Dronning Margrethe II’s 80-års fødselsdag den 16. april 2020 udgiver Mønthuset denne smukke guldbelagte medalje med diamantstøv i et begrænset oplag. Du har nu muligheden for at få denne smukke medalje til kun 349 kr. (+ 49 kr. i porto). Du vil modtage medaljen i en spændende informationsmappe helt gratis, som i tekst og billeder fortæller om Dronningens liv.

349 kr
Dronning Margrethes 80-års fødselsdag - Gratis erindringsmedalje

I anledning af Dronning Margrethe II’s 80-års fødselsdag den 16. april 2020 udgiver Mønthuset denne smukke erindringsmedalje i et begrænset oplag. Du har nu muligheden for at få denne eftertragtede medalje gratis (du betaler kun 49 kr. i porto). Du vil modtage medaljen i en spændende informationsmappe helt gratis, som i tekst og billeder fortæller om Dronningens liv.

Bemærk: 1 medalje per. hustand!

0 kr
Lyndanisse gigantmedalje 2019 Lyndanisse gigantmedalje 2019 Gigantmedalje på hele 400 gram belagt med 24 karat guld

I dette øjeblik som er afbildet på medaljen, skal et rødt korsbanner ifølge sagnet være faldet fra himlen og have givet danskerne sejren. Samtidig med at flaget faldt ned fra himlen hørte man en stemme fra himlen, der forkyndte, at når denne fane blev løftet, ville danskerne vinde. Dette opildnede de hårdt trængte danskere under Valdemar den Anden (Sejr) til at besejre esterne.

3 000 kr
Sølvmedalje med Harald Blåtand -	den første medalje i samlingen “Danmarks Vikingekonger”. Vikingekongen, som gav danskerne kristendommen, i ren sterling sølv

Detaljeret sølvmedalje med portræt af den store danske vikingekonge Harald Blåtand, reverset er inspireret af dekorationerne på vikingernes smykker.

299 kr
Goldplated Dannebrog Jubilæumsmedalje ”Dannebrog 800 år” i 24 karat guld

Jubileumsmedalje med Dannebrog forgyldt med 24 karat guld. Siden 1912 har den 15. juni været officiel flagdag, og Dannebrog bliver betragtet som det ældste flag i verden.

I Danmark benytter vi en enhver lejlighed til at flage med Dannebrog. Vi pynter op med flag til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og jubilæer. Ved store begivenheder i Kongehuset er der rødt i hvidt alle vegne. Vi er stolte af vores Dannebrog. 

 

299 kr