Ingen forpligtelse – 14 dages fuld returret!

Log ind

Hej

77 30 20 10
Din indkøbskurv er tom.

          

Pris:
Geografi:

Køb Danske Medaljer Her | Flotte & Sjældne Danske Medaljer

Her finder du forskellige medaljer i diverse metaller, så som bronze, kopper, etc. Se også vores medaljer i guld og sølv.

Den Lille Havfrue - H.C. Andersen og de gode eventyr Den Lille Havfrue - H.C. Andersen og de gode eventyr
Den Lille Havfrue - H.C. Andersen og de gode eventyr

Forgyldt erindringsmedalje med Den Lille Havfrue

Få den første erindringsmedalje med 24 karat guld til kun 149 kr. inkl. porto.

"Den Lille Havfrue” er den første erindringsmedalje i samlingen ”H.C. Andersens gode eventyr”, som alle er belagt med 24 karat guld. Samlingen består af i alt 11 medaljer forgyldt 24 karat guld.

Din pris for første medalje er kun 149 kr. (inkl. porto). Normalpris: 299 kr. + 59 kr. i porto. Forsendelserne vil blive leveret ca. en gang om måneden.

Løbende samling - Du kan til enhver tid opsige din samling

299 kr 149 kr
Den danske modstandskamp forgyldt medalje med safir-, rubin- og diamantstøv Den danske modstandskamp forgyldt medalje med safir-, rubin- og diamantstøv
Den danske modstandskamp forgyldt medalje med safir-, rubin- og diamantstøv

I anledning af 80-året for Danmarks aktive modstandskamp under den tyske besættelse, udgives en speciel erindringsmedalje i et begrænset oplag, som hylder de unge mennesker som satte deres liv på spil for Danmarks frihed og betalte den største pris.

Holger Danske - Den Danske Modstandskamp Holger Danske - Den Danske Modstandskamp
Holger Danske - Den Danske Modstandskamp
Modstandsgruppen Holger Danske 1942-1945

Nu har du chancen for at mindes modstandsgruppen Holger Danske og sikre dig denne detaljerede medalje.

Din pris for første medalje er kun 399 kr. inkl. porto. Du sparer 259 kr.! De efterfølgende forsendelser vil blive leveret ca. en gang om måneden.

Løbende samling - Ingen binding. Du kan til enhver tid opsige din samling

599 kr 399 kr
Tour de France - Grand Depart Copenhague 2022 CuNi
Tour de France - Grand Depart Copenhague 2022 CuNi

Det hele startede da journalisten Géo Lefévre forslog løbet til sin chef under en frokost, for at booste salget af aviserne. Han fik idéen fra en bog ”Le Tour de la France par deux enfants” omhandlende to drenge, som rejser gennem Frankrig.

Tour De France startede 1. juli 1903 hvor den franske Maurice-François Garin vandt. Siden hen har det fundet sted 108 gange.

Tour de France medaljesæt Grand Depart Copenhague & Champs-Élysées-
Tour de France medaljesæt Grand Depart Copenhague & Champs-Élysées-

Det hele startede da journalisten Géo Lefévre foreslog løbet til sin chef under en frokost, for at booste salget af aviserne. Han fik idéen fra en bog ”Le Tour de la France par deux enfants” omhandlende to drenge, som rejser gennem Frankrig.

Tour De France startede 1. juli 1903 hvor den franske Maurice-François Garin vandt. Siden hen har det fundet sted 108 gange.

Danmarks Befrielse 75 år
Danmarks Befrielse 75 år
Danmarks Befrielse 75 år medaljesamling - (6 medaljer) - Ingen binding. Du kan til enhver tid opsige din samling

"I dette Øjeblik meddeles det, at Montgomery har oplyst, at de tyske Tropper i Holland, Nordvesttyskland og i Danmark har overgivet sig. Her er London. Vi gentager: Montgomery har i dette Øjeblik meddelt, at de tyske Tropper i Holland, Nordvesttyskland og Danmark har overgivet sig”. Sådan lød det i radioen for tusindvis af danskere d. 4 maj om aften kl. ca.  20:35" 

Herefter blev danskernes glæde fejret på mange forskellige måder, blandt andet ved at man sprang op på sporvognene og viftede med hænder og hatte.

Din pris for første medalje er kun 99 kr. (+ 59 kr. porto). Du sparer 249 kr.! Forsendelserne vil blive leveret ca. en gang om måneden.

Løbende samling - Ingen binding. Du kan til enhver tid opsige din samling