Pris:
Geografi:

Internationale

Vi har et stort udvalg af internationale samleobjekter udgivet af andre land end Danmark; herunder USA, England, Tyskland, for bare at nævne nogen. Derudover har vi også medaljer fra helt særlige tidsepoker i verdens mønthistorie, som Den Skandinaviske Møntunionen, Romerriget, middelalderen og det Vilde Vesten. Se også vores udvalg af diverse samleobjekter.

Native American Silver Dollar Collection Mohawkstammen på en dollar i 99,9 % sølv
Amerika har været en nation bestående af indianske stammer langt før den bestod af de lande, stater og byer, der udgør kontinentet i dag.  
795 kr
Nelson Mandelas 100-års fejres med en jubilæumsseddel Nelson Mandela 10 rand jubilæumsseddel
Nu har du chancen for at eje en imponerende sydafrikansk seddel med Nelson Mandela som motiv udgivet i 2012 - Mandelas 94-års fødselsdag.
149 kr
Dobbelt jubilæumsæt - Panda i guld og platin Dobbelt jubilæum møntsæt
Dette dyrebare møntsæt er lavet specielt for at fejre jubilæerne for både guld pandamønterne og den første investeringsmønt i platin nogensinde. 
2 495 kr
Typiske tyske skovdyr afbildet i moderne design!
Dette vidunderlige sæt bærer navnet "Made in Germany" og består af tre 1 g guldbarrer med Tysklands mest kendte skovdyr.
3 795 kr
$ 1 Eisenhower 1972 Charlie Duke 1972 Eisenhower $ 1 signeret af Charlie Duke
Der er ingen tvivl om, at rumprogrammet og månelandingerne i slutningen af 1960'erne var imponerende begivenheder.
795 kr
Enestående sølvmøntsæt med det græske Glücksborg De græske konger fra Huset Glücksborg
Dette sæt giver dig en enestående chance for at sikre dig de eneste to typer 30 drachmer, der nogensinde er præget i sølv.
1 595 kr