Pris:
Geografi:

Køb Guldbarre Her | Flotte & Sjældne 24 Karat Guldbarrer

Køb din guldbarre online i dag:
Køb en guldbarre online, i 24 karat guld, her på shoppen med smukke motiver. Søger du sjældne og flotte danske guldbarrer, til salg, så er du kommet til det rette sted. Se vores fantastiske udvalg og priser her, så du kan udvide din samling i dag. Er du interesseret i at samle på forskellige guldbarre er du kommet til den rette webshop. Vi har flere forskellige gode online tilbud på flere af vores flotte guldbarrer. Du kan købe din guldbarre i flere forskellige størrelse og antal gram guld. Vi har alt fra 0,1 gram til 10 gram guld i vores guldbarrer.

Guldbarrer med ikoniske og historiske motiver:
Her på siden kan du se hvilke guldbarrer, som vi har til salg. Vi har et godt udvalg, af flotte guldbarrer, med ikoniske og historiske motiver, og i rent guld til mange forskellige priser. Vi har et stort udvalg af flotte guldbarrer med smukke danske motiver, du kan købe en guldbarre med motiv af blandt andet de berømte Guldhorn, Christianshavn, Rådhuspladsen i København eller H.C Andersens julehjerte. Du har også mulighed for at købe guldbarrer med relation til vores dejlige Kongehus. Du kan alle disse smukke guldbarrer online her hos Mønthuset Danmark. 

$5 Pippi & Lilla Gubban 2,5 g. guldbarre $5 Pippi & Lilla Gubban 2,5 g. guldbarre
$5 Pippi & Lilla Gubban 2,5 g. guldbarre

PIPPI OF TODAY:
“Når man er ekstra stærk, har man en særlig forpligtelse til at være sød ved andre“
CITAT – PIPPI LANGSTRØMPE 

Ved køb af denne møntbarre bidrager du samtidig med hjælp til piger på flugt gennem et unikt samarbejde med Astrid Lindgren AB og Red Barnet kampagnen: "Pippi of Today".
Pippi of Today - et initiativ for piger på flugt. Læs mere på: www. pippioftoday.com

3 000 kr
Danmarks Befrielse guldbarre 5 gram Danmarks Befrielse guldbarre 5 gram
Danmarks Befrielse guldbarre 5 gram
Deltag i fejringen af 75-året for Danmarks befrielse! 

Du kan bestille vores smukke guldbarre til kun 5.500,-  kr. inklusiv porto.

5 500 kr
5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag 5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag
5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag

5 gram erindrings guldbarre, der fejrer dronningens 80-års fødselsdag – Leveres i flot kreditkort samt med informativt certifikat.

5 500 kr
2,5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag 2,5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag
2,5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag

2,5 gram erindrings guldbarre, der fejrer dronningens 80-års fødselsdag – Leveres i flot kreditkort samt med informativt certifikat.

3 000 kr
Danmarks Kulturskat Guldhornene 2,5 gram guldbarre
Danmarks Kulturskat Guldhornene 2,5 gram guldbarre

Se hele udvalget og find din guldbarre her

Køb denne guldbarre online, i 24 karat guld, med et smukt og detaljeret motiv af guldhornene til en pris på kun 3.000 kr. inkl. porto. 

Ikke mange nationalklenodier har en så interessant en historie som de danske guldhorn. Fra at blive fundet på en mark, til at blive udstillet på Det kongelige Kunstkammer, til at blive stjålet, smeltet og forsvinde for altid.

 Kun 7 stk. til rådighed 

3 000 kr