Pris:
Geografi:

Køb Guldbarre Her | Flotte & Sjældne 24 Karat Guldbarrer

Køb din guldbarre online i dag:
Køb en guldbarre online, i 24 karat guld, her på shoppen med smukke motiver. Søger du sjældne og flotte danske guldbarrer, til salg, så er du kommet til det rette sted. Se vores fantastiske udvalg og priser her, så du kan udvide din samling i dag. Er du interesseret i at samle på forskellige guldbarre er du kommet til den rette webshop. Vi har flere forskellige gode online tilbud på flere af vores flotte guldbarrer. Du kan købe din guldbarre i flere forskellige størrelse og antal gram guld. Vi har alt fra 0,1 gram til 10 gram guld i vores guldbarrer.

Guldbarrer med ikoniske og historiske motiver:
Her på siden kan du se hvilke guldbarrer, som vi har til salg. Vi har et godt udvalg, af flotte guldbarrer, med ikoniske og historiske motiver, og i rent guld til mange forskellige priser. Vi har et stort udvalg af flotte guldbarrer med smukke danske motiver, du kan købe en guldbarre med motiv af blandt andet de berømte Guldhorn, Christianshavn, Rådhuspladsen i København eller H.C Andersens julehjerte. Du har også mulighed for at købe guldbarrer med relation til vores dejlige Kongehus. Du kan alle disse smukke guldbarrer online her hos Mønthuset Danmark. 

2,5 gram 5$ guldbarre EM 2021 Copenhagen 2,5 gram 5$ guldbarre EM 2021 Copenhagen
2,5 gram 5$ guldbarre EM 2021 Copenhagen

Vi kan nu glæde dig med en fantastisk nyhed - Vores nye EM2021 guldbarre. Denne enestående guldbarre i 24 karat guld er i  bedste samlerkvalitet og leveres i en flot kapsel i et skrin sammen med et ægthedscertifikat, der garanterer ægtheden og kvaliteten af guldbarren.

Du kan sikre dig: 

  • En 2,5 gram guldbarre i 24 karat guld til en fordelagtig pris til 3.000 kr. inkl. porto.
  • Ægthedscertifikat og specialdesignet skrin medfølger - uden beregning.
  • Guldbarren har en størrelse på 24x14 mm.
  • Begrænset oplag på kun 1.992 stk!
  • Guldbarren præges under EM og kan derfor forventes leveret starten af juli. 
3 000 kr
Danmarks Befrielse guldbarre 5 gram Danmarks Befrielse guldbarre 5 gram
Danmarks Befrielse guldbarre 5 gram
Deltag i fejringen af 75-året for Danmarks befrielse! 

Du kan bestille vores smukke guldbarre til kun 5.500,-  kr. inklusiv porto.

5 500 kr
5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag 5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag
5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag

5 gram erindrings guldbarre, der fejrer dronningens 80-års fødselsdag – Leveres i flot kreditkort samt med informativt certifikat.

5 500 kr
2,5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag 2,5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag
2,5 gram guldbarre i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag

2,5 gram erindrings guldbarre, der fejrer dronningens 80-års fødselsdag – Leveres i flot kreditkort samt med informativt certifikat.

3 000 kr