Pris:
Geografi:

Køb Guldbarre Her | Flotte & Sjældne 24 Karat Guldbarrer

Køb din guldbarre online i dag:
Køb en guldbarre online, i 24 karat guld, her på shoppen med smukke motiver. Søger du sjældne og flotte danske guldbarrer, til salg, så er du kommet til det rette sted. Se vores fantastiske udvalg og priser her, så du kan udvide din samling i dag. Er du interesseret i at samle på forskellige guldbarre er du kommet til den rette webshop. Vi har flere forskellige gode online tilbud på flere af vores flotte guldbarrer. Du kan købe din guldbarre i flere forskellige størrelse og antal gram guld. Vi har alt fra 0,1 gram til 10 gram guld i vores guldbarrer.

Guldbarrer med ikoniske og historiske motiver:
Her på siden kan du se hvilke guldbarrer, som vi har til salg. Vi har et godt udvalg, af flotte guldbarrer, med ikoniske og historiske motiver, og i rent guld til mange forskellige priser. Vi har et stort udvalg af flotte guldbarrer med smukke danske motiver, du kan købe en guldbarre med motiv af blandt andet de berømte Guldhorn, Christianshavn, Rådhuspladsen i København eller H.C Andersens julehjerte. Du har også mulighed for at købe guldbarrer med relation til vores dejlige Kongehus. Du kan alle disse smukke guldbarrer online her hos Mønthuset Danmark. 

Dronning Margrethes 50-års regentjubilæum 2022: Eksklusiv 5 gram guldbarre Dronning Margrethes 50-års regentjubilæum 2022: Eksklusiv 5 gram guldbarre
Dronning Margrethes 50-års regentjubilæum 2022: Eksklusiv 5 gram guldbarre

Bestil en eksklusiv og smuk 5 gram jubilæumsguldbarre, der fejrer dronningens 50-års regentsjubilæum til 5.500 kr. – Leveres i flot kreditkort samt med informativt certifikat.

5 500 kr
Dronning Margrethes 50-års regentjubilæum 2022: Eksklusiv 2,5 gram guldbarre Dronning Margrethes 50-års regentjubilæum 2022: Eksklusiv 2,5 gram guldbarre
Dronning Margrethes 50-års regentjubilæum 2022: Eksklusiv 2,5 gram guldbarre

Bestil til 3.000 kr. en eksklusiv og smuk 2,5 gram jubilæumsguldbarre hvor dronningens 50-års regentjubilæum fejres. Leveres i flot kreditkort format samt med informativt certifikat.


Denne smukke guldbarre findes også i 5 gram guld. Se den her.

3 000 kr