Pris:
Geografi:

Sølv

Sølv er, lige som guld, kobber og platin, et af de ædle metaller. Det er et nemt formbart materiale og i sin rene form, er det kun en anelse hårdere end guld. Derfor er sølv også ganske modtageligt overfor slid, hvorfor det ofte legeres med kobber for at blive mere holdbart. Se også Mønthusets udvalg af samleobjekter i guld.

Silver Rose Ægte sølv rose

Hver dag giver tusindvis af danskere gaver til dem de holder af. Nu giver Mønthuset dig chancen for at skille dig ud fra alle de andre. Giv den du elsker en ægte rose i rent sølv! En gave som du kan give både til dem du holder mest af, og til dem som har alt.

I modsætning til andre blomster som visner og dør, bliver denne rose ved med at være ligeså imponerende mange år senere. Mønthuset tilbyder de sidste 25 sølvroser ud, gå ikke glip af din chance for at gøre dem du elsker glade.


650 kr
$2 Mickey Mouse fylder 90 år, og det har vi valgt at fejre

Officiel Disney-mønt som er præget for at fejre Mickey Mouse' 90 år

399 kr
$1 Håndbold VM 2019 VM håndboldsejren fejres med en mindemønt

Mindemønt i 99,9 % sølv med et ikonisk motiv af en håndboldspiller i aktion foran seværdigheder fra værtslandenes hovedstæder

895 kr
Sølvmedalje med Harald Blåtand -	den første medalje i samlingen “Danmarks Vikingekonger”. Vikingekongen, som gav danskerne kristendommen, i ren sterling sølv

Detaljeret sølvmedalje med portræt af den store danske vikingekonge Harald Blåtand, reverset er inspireret af dekorationerne på vikingernes smykker.

299 kr
Tag med Vaiana på eventyr på Stillehavet! Tag med Vaiana på eventyr på Stillehavet! Disneys Vaiana - Kæmpe sølvmønt

Følg Vaiana,  den eventyrlystne teenager, og Maui, halvguden, på deres magiske eventyr på det enorme Stillehav.

1 195 kr