Når du er tilfreds, er vi tilfredse. Derfor har du altid 14 dages fuld returret på samlerobjekter når du handler hos os, fra den dag du modtager din samlerobjekt.

Hvis du ønsker at returnere, skal du selv betale omkostningerne. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.  Vi anbefaler at du kontakter kundeservice før du sender varen retur, og at du returnerer værdifulde samlerobjekter som en pakke, så du modtager en kvittering ved afsendelse. For fragtomkostninger se http://www.postnord.dk/. Hvis du allerede har betalt for samlerobjektet, skal du kontakte kundeservice for at arrangere tilbagebetaling af salgsbeløbet.

Hvis du har en faktura med flere samlerobjekter og ønsker at returnere et af disse, bedes du sende os varen og fakturaen. Derefter krediterer vi mængden af den returnerede samlerobjekt og sender dig en ny faktura.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå samlerobjektet art og kvlaitet. Du kan med andre ord se dit samlerobjekt i ro mag derhjemme, inden du returnere, men du må ikke skade den eller tage den ud af kapslen, bliver den leveret i en sådan.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene til samme konto, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Returneringer skal sendes til:

Mønthuset Danmark
Kirkebjerg Parkvej 9C
2605 Brøndby

Bemærk: Sørg for at dit navn, kundenummer og fakturanummer fremgår tydeligt af returforsendelsen og send helst originalfakturaen med tilbage. På den måde ved vi med sikkerhed hvem afsenderen er og eventuelle fejl undgås. Angiv gerne hvori fejlen på produktet består, og om du ønsker at bytte det til et andet samlerobjekt. For at kunne bestille hos os skal du have adresse i Danmark, da vi på nuværende tidspunkt ikke har mulighed for at levere uden for Danmark. Har du flere spørgsmål, hjælper vores kundeservice dig gerne. Du kan kontakte os på tlf. 77 30 20 10.