Ingen forpligtelse – 14 dages fuld returret!

Log ind

Hej

77 30 20 10
Din indkøbskurv er tom.

 

Om Mønthuset:
Mønthuset Danmark er specialiseret i markedsføring, salg og distribution af samlermønter, officielle jubilæumsmønter samt medaljer i guld og sølv på det danske marked. Med mellem 20 og 30 nye produkter hver måned, tilbyder vi en bred vifte af unikke samleobjekter med historisk og kulturel signifikans.

Vores mål er at fremme interessen for at samle mønter og medaljer, og derved gøre det at samle enkelt, lærerigt og tilgængeligt for danske samlere. Gennem grundig information om det enkelte samlerobjekt ønsker vi, at vores samlere får mere ud af deres samlinger.

Dit ansvar:
Som Account Manager hos Mønthuset Danmark vil du komme til at sidde med udvalgte VIP-kunder og vil derfor have tæt kontakt til mange af virksomhedens bedste og faste kunder. Hos os får du ikke bare et job – du bliver en nøglespiller i at forvandle historie og kultur til spændende samlerobjekter.

Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet komme til at bestå af at sælge vores eksklusive produkter, hovedsageligt mønter og medaljer, via telefonen. Vi tilbyder en stilling i et positivt og udfordrende arbejdsmiljø. Stillingen er yderst fleksibel og kræver derfor også stor selvstændighed.

Vi tilbyder:

 • Fleksible arbejdstider mandag til fredag mellem 08:00-18:00 og med mulighed for at arbejde i weekenderne.
 • En meget attraktiv løn- og bonuspakke – uden loft.
 • Samarbejde med et team på ca. 10 personer.
 • En dejlig lokation på Kirkebjerg Parkvej 9C 2605 Brøndby i dejlige, store og lyse lokaler
 • Mulighed for frokostordning i kantinen

Vores kunder i første række:
Fælles for vores kunder er dog interessen for eksklusive og historiske mønter og medaljer, og du opnår størst succes i stillingen, hvis du også har historisk interesse. For at få succes og vinde vores kunders tillid er det en klar fordel, hvis du formår at præsentere vores produkter med interesse og pålidelighed. Vi forventer, at du efter en grundig oplæring, er i stand til at sætte dig ind i samleobjekterne karakteristikas og videreformidle det til vores faste- så vel som nye kunder.

Du vil primært sælge til en god og solid eksisterende kundeportefølje. Vi søger en person, som sætter pris på et højt arbejdstempo og kan lide at yde en ekstra indsats for at nå nye resultater og mål.

Personlige kvalifikationer:

 • Er du åben og udadvendt
 • Taler og skriver flydende dansk
 • Har du gode kommunikative evner, er professionel og empatisk
 • Arbejder du selvstændigt, målrettet og resultatorienteret
 • Har du masser af drive og gå-på-mod
 • Har du et stærkt konkurrencegen samt vinderinstinkt.

Vækker dette din interesse og er det dig vi leder efter? Så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning og CV til info@monthuset.dk