0
  • 1/10 oz guldmønt i smuk proof kvalitet
  • Sælges eksklusivt af Samlerhuset
  • Udviklet i samarbejde med ASO, organisationen bag Tour de France
  • Jonas Vingegaard vandt Touren for anden gang og kan hyldes nu som en sand sportslegende!
  • Begrænset oplag på kun 999 stk
Enkelt Tilgængelig
5 500 kr

Du kan nu sikre dig:

• Tour de France 2023 var den 110. udgave af cykelløbet. Løbet begyndte 1. juli 2023 i Bilbao i den spanske del af Baskerlandet. Sidste etape af løbet havde søndag d. 23 juli og traditionel afslutning på Avenue des Champs-Èlysées i centrum af Paris

At vinde Tour de France er en episk bedrift, der kræver en uendelig kombination af talent, dedikation og mental styrke. Den tre uger lange cykelløbsmaraton udfordrer rytterne på uforudsigelige veje, bjergtoppe og intense konkurrencer.

At sejre i dette prestigefyldte løb er en drøm for enhver professionel cykelrytter. Netop denne drøm blev opfyldt for Danmark igen, da Danmark jo har fået en dobbeltvinder af Touren! Dansk rytter triumferede i et enestående øjeblik i cykelsportens historie.

Først og fremmest kræver det urokkelig træning og en overlegen fysik at deltage i Tour de France. Rytterne træner i måneder og år for at opbygge deres styrke, udholdenhed og kondition til det højeste niveau. Mange af dem tilbringer dage på landevejene, indarbejder bakketeknikker og optimale taktikker for at klare sig bedst muligt i forskellige terræner.

Under løbet skal rytterne gennem en række hårde faser. De flade etaper tester deres evne til at køre hurtigt og forblive taktisk smart, mens bjergetaper udfordrer deres udholdenhed op ad stejle stigninger. Den legendariske gule trøje er målet, og de potentielle vindere må kæmpe for at tage den hjem i en utrolig konkurrence blandt de bedste ryttere i verden.