Pris:
Geografi:

Køb Møntsæt Her | Guld & Sølv Mønter | Se Tilbud Her

Søger du sjældne og flotte møntsæt, til salg, så er du kommet til det rette sted!

Køb smukke møntsæt online og udvid din møntsamling i dag. Du kan her i vores webshop finde forskellige møntsæt fra årstal der repræsenterer et særligt kapitel fra Danmarks historien. Vi har løbende et stort udvalg af møntsæt med forskellige tider af vores Danmarks historie. For eksempel hylder vi i Mønthuset Danmark Kronprins Frederiks med et møntsæt med 7 cirkulationsmønter fra 1986 som er hans fødselsår. Dette møntsæt kan købes online her på webshoppen. Se vores udvalg og priser her, så du kan udvide din samling i dag.

Er du interesseret i tilbud af møntsæt, har du mulighed for at finde disse tilbud her på vores webshop. Vi har løbende gode tilbud på vores møntsæt, som du kan købe online her hos Mønthuset. Hvis du er interesseret i H.C. Andersen møntsæt, så hold øje på vores webshop. Alle vores møntsæt sælges online og du kan både finde danske og udenlandske møntsæt. 

 

Tour de France medaljesæt Grand Depart Copenhague & Champs-Élysées
Tour de France medaljesæt Grand Depart Copenhague & Champs-Élysées

Det hele startede da journalisten Géo Lefévre foreslog løbet til sin chef under en frokost, for at booste salget af aviserne. Han fik idéen fra en bog ”Le Tour de la France par deux enfants” omhandlende to drenge, som rejser gennem Frankrig.

Tour De France startede 1. juli 1903 hvor den franske Maurice-François Garin vandt. Siden hen har det fundet sted 108 gange.

498 kr
Frederik IX’s ucirkulerede 1 og 2 ører - 10 historiske bronzemønter Frederik IX’s ucirkulerede 1 og 2 ører - 10 historiske bronzemønter
Frederik IX’s ucirkulerede 1 og 2 ører - 10 historiske bronzemønter

10 ucirkulerede bronzemønter. Nu kan disse 10 historiske mønter, udgivet i årene 1960-1966, blive dine for blot 495 kr. 

 
495 kr
Wild West sæt
Wild West sæt

Indian Head og Buffalo Nickel, to orginale amerikanske sølvmønter

Du kan sikre dig: 

  • To mønter fra det vilde vesten
  • Præget i 1864–1909 (Indian Head) og 1913–1938 (Buffalo Nickel)
  • Originale mønter i god stand
  • Leveres i et samlet skrin og med tilhørende certifikat. 
  • En lav samlet pris på kun 295 kr.
395 kr 295 kr
John F. Kennedy - The man behind the monogram
John F. Kennedy - The man behind the monogram

Valgt i 1960 som USAs 35. præsident blev 43-årige John F. Kennedy en af de yngste amerikanske præsidenter såvel som den første romersk-katolske. Dette sæt ser ud over J.F. Kenndys monogram og ser længere ind i Kennedys liv, der viser de afgørende øjeblikke, der formede ham til den mand, som vi kender og elsker i dag.

995 kr 495 kr