John Wayne er en af de mest populære amerikanske skuespillere i det 20. århundrede

Sølvmønt i proof kvalitet

1$ John wayne 2020 1 oz sølv

1$ John wayne 2020 1 oz sølv

Vær den første til at bedømme!

0

Tjek alle vores sølvmønter til salg

John Wayne er en af de mest populære amerikanske skuespillere i det 20. århundrede, og har medvirket og instrueret mere end 170 film gennem sin karriere på 50 år.

Han blev et amerikansk idol, for hans velkendte helteroller i krigsfilm, især i western film. Han modtog sin første Oscar i 1970 for rollen som en fordrukken bulderbasse af en sherif i "De frygtløse", John Wayne blev yderligere belønnet med en æres-Oscar i 1979, inden kræft desværre tog livet af ham. 

Du kan nu bestille denne sølvmønt online med en sand amerikansk legende hos Mønthuset. Er du en samler af John Wayne eller amerikanske mønter, passer denne sølvmønt perfekt til din samling. 

  • Type: Enkelt
  • Antal tilgængelige: Tilgængelig
Pris: 946 kr

På sølvmønten er motivet af John Wayne iført cowboyhat og bandana som var en af hans karaktertræk. Dette motiv af John Wayne er noget det man husker ham allermest for. Der er også i motivet indkorporeret en stjernerække på sølvmønten i forbindelse med det amerikanske flag. Sølvmønten er kun præget i et begrænset oplag på 5.000 i alt. Det er lykkedes Mønthuset at få fat i 50 stk. 

Denne officielle sølvmønt leveres i et specielt træskrin i et John Wayne inspireret design udformet som en sadeltaske og ledsages af et nummereret ægthedscertifikat.

Du kan sikre dig:

  • En stor mønt som er præget i 99,9% sølv
  • Møntens revers design afbilder et billede af John Wayne iført sit varemærke
  • Mønten leveres i et flot træskrin i et John Wayne inspireret design udformet som en sadeltaske
  • Kvaliteten af mønten er proof

Pris:946 kr
Specifikationer
Nominel værdi:
1$
Årstal:
2020
Kvalitet:
Proof
Metal:
99,9% sølv
Diameter:
40,6 mm.
Vægt:
31,107 g.
Oplag:
5.000 stk.
Udgivelsesland:
Tuvalu
Antal:
50 stk.