Pris:
Geografi:

Black Week

Søger du gode tilbud på samleobjekter under Black Week? Så er du kommet til det rigtige sted! I denne kategori finder du både historiske og moderne samleobjekter til nedsatte priser, herunder flere af vores mest populære mønter, medaljer og frimærker. Flere tilbud vil blive tilføjet, så følg med i løbet af ugen. Tilbuddene gælder så længe lager haves og til og med søndag den 28. november. Har du brug for hjælp til at finde det rigtige produkt? Kontakt vores venlige kundeservice på 77 30 20 10 Mandag-torsdag kl: 09:00-16:00 eller Fredag:09:00-14:00.

1 skilling Christian VII 1771 1 skilling Christian VII 1771
1 skilling Christian VII 1771

Christian VII (1766-1808) regerede kun af navn, da hans skizofreni gjorde, at det var hans nærmeste embedsmænd, der i realiteten ledede landet. Mest kendt af disse embedsmænd er Johann Friedrich Struensee, der blev dronningens elsker og nåede at indføre en række meget progressive love, inden han blev dømt for magtmisbrug og for at have ligget med dronningen.

399 kr 295 kr
Præsidentsæt - 6 mønter Præsidentsæt - 6 mønter
Præsidentsæt - 6 mønter

Nu kan du sikre dit helt eget komplette sæt med alle seks amerikanske cirkulationsmønter med portrætter af præsidenter. Mønterne leveres sammen med et ægthedscertifikat, der garanterer ægtheden og specifikationerne for mønterne. Her finder du også information om den amerikanske mønthistorie. 

995 kr 595 kr
Glücksborgs øremønter 8 øremønter fra Christian IX til Margrethe II Glücksborgs øremønter 8 øremønter fra Christian IX til Margrethe II
Glücksborgs øremønter 8 øremønter fra Christian IX til Margrethe II

Det danske monarki er blandt de ældste i verden. Kongehuset kan med sikkerhed føre sin historie tilbage til Gorm den Gamle (d. 958). Kongedømmet var i ældre tid et valgkongedømme, men i praksis begrænsede valget sig normalt til ældste søn af den regerende monark

1 995 kr 995 kr
John F. Kennedy - The man behind the monogram 3 coin set John F. Kennedy - The man behind the monogram 3 coin set
John F. Kennedy - The man behind the monogram 3 coin set

I år er det 60 år siden at John F. Kennedy blev valgt som præsident. Derfor får du en ekslusiv mulighed for at eje dette smukke sæt i et ekstemt begrænset oplag (kun 200 sæt). Mønten bærer det amerikanske præsidentemblem og ordene ”A time for greatness” som stammer fra John F. Kennedys valgkampagne og er titlen på en af hans mest kendte taler.

23 000 kr 18 000 kr
High Relief Peace Dollar 1921 High Relief Peace Dollar 1921
High Relief Peace Dollar 1921

Efter Første Verdenskrig ønskede man i USA at hylde sejren og freden ved at præge en sølvdollar, som skulle symbolisere fred. Derfor blev der i 1921 udstedt en konkurrence blandt de bedste skulptører i landet om at lave det bedste design til en sådan mønt. Reglerne var simple. Advers skulle vise hovedet af Lady Liberty, mens reverset skulle vise den amerikanske ørn. Derudover skulle inskriptionerne ”E pluribus unum”, ”In God We Trust” og ”Liberty” være at finde på mønten sammen med møntens værdi, en dollar. 

3 500 kr 2 000 kr