Ingen forpligtelse – 14 dages fuld returret!

Log ind

Hej

77 30 20 10
Din indkøbskurv er tom.

Kære alle!


Først og fremmest vil vi gerne udtrykke vores dybeste beklagelse for de lange leveringstider og forsinkelser, som du har oplevet.


Vi er oprigtigt ked af eventuelle ulejligheder, dette har medført, og vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse i denne situation.

Vi er utroligt beæret over at meddele, at vi har modtaget over 56.000 ordrer i forbindelse med tronskiftet - langt flere end vi nogensinde havde drømt om!

Derudover er vi glade for at informere dig om, at vi allerede har afsendt langt over halvdelen af de 56.000 ordrer. Vores team arbejder hårdt på at fuldføre resten og forventer at få dem sendt afsted hurtigst muligt. Vi løber så hurtigt, som vi overhovedet kan, og vi garanterer, at din bestilling vil blive modtaget inden længe.

På grund af den store interesse for tronskiftemedaljerne har vores mail-indbakke og telefoner været ekstremt travle. Dette har desværre medført nogle problemer med vores telefonlinjer, hvor nogle har modtaget beskeden om, at vores nummer ikke eksisterer, simpelthen fordi der var for mange opkald på én gang. Dette er nu blevet løst, og vi beklager eventuel forvirring, det måtte have forårsaget.

Tak for din tålmodighed og god dag.