Ingen forpligtelse – 14 dages fuld returret!

Log ind

Hej

77 30 20 10
Din indkøbskurv er tom.

H.C. Andersen er, uden tvivl, Danmarks favorit eventyrforfatter. Mønthuset hædrer ham med en samling af 12 forgyldte medaljer.

På trods af at H. C. Andersen i dag er husket og elsket for sine eventyr, var det langt fra denne del af forfatterskabet, der fyldte mest for Andersen selv. Han så sig selv som romanforfatter og eventyrerne blev derfor udgivet i små uanselige hæfter, der ikke gjorde noget synderligt væsen af sig. Man kan sige, at det ikke var H. C. Andersen, der valgte eventyret som sin levevej, men snarere eventyrerne der valgte ham. På trods af sin ungkarletilværelse havde han en god fornemmelse for børn. Og på trods af sin høje, ranglede positur, formåede han med ord, at skildre det lille barns oplevelse af den store verden – og endda på en måde, der også appellerer til et voksent publikum. 

For første gang nogensinde tilbyder Mønthuset Danmark en medalje belagt med 24 karat guld med et smukt og farvefyldt maleri på. Maleriet er lavet specielt til denne medalje og giver nyt liv til H.C. Andersens gamle eventyr. Mønthuset Danmark hædrer Danmarks favorit eventyrforfatter, Hans Christian Andersen med smukke medaljer, der er belagt med 24 karat guld. H.C. Andersens store talent var hans fortællekunst og han skrev sine historier, som han ville have fortalt dem, hvis han sad lige ved siden af sit publikum. ”Eventyr, fortalte for børn” hed de ganske passende, de små eventyrhæfter, H.C. Andersen udgav, og som senere skulle blive essensen af hans verdensberømmelse. De mest populære eventyr bliver nu gengivet i smukke farvefyldte malerier lavet specielt til kun denne samling.

Den første uimodståelige medalje i samlingen er Hyrdinden og skorstensfejeren - en medalje med en rigtig romantisk historie bag sig. Hyrdinden og skorstensfejeren bor på et bord i en statslig stue. En dag må de flygte ud i den vide verden. Men verden er for stor, og de vender hurtigt tilbage til deres plads, hvor de elsker hinanden til deres porcelænskroppe knuses. 

Der kommer mange goder i denne samling, helt gratis. I første forsendelse får man en speciel H C Andersen samlemappe til opbevaring af medaljerne. Undervejs i samlingsperioden får man også et H.C. Andersen album og 2 booklets med de 12 eventyr der er i samlingen samt et ejerbevis, hver medalje kommer med et ægthedscertifikat med tekst omkring tilblivelsen af eventyret og et papirklip. Det er en fantastiske samling af meget flotte medaljer!