Ingen forpligtelse – 14 dages fuld returret!

Log ind

Hej

77 30 20 10
Din indkøbskurv er tom.

Mønthuset donerer til H.C. Andersens Børnefond. Projekt Tryllebjerget hjælper syge børn igennem deres ophold på hospitalet.

Julen er jo børnenes højtid og derfor har vi hos Mønthuset Danmark valgt at vores årlige juledonation skal gå til H.C. Andersen Børnefond og deres projekt Tryllebjerget. Deres utrættelige arbejde for at gøre det nemmere for børn, at være indlagt og syge, er inspirerende og fortjener så meget støtte som overhovedet muligt.

Du kan læse mere om projektet her.

H.K.H. Prinsesse Marie besøgte H.C. Andersen Børnehospital den 14. december 2017 for at ønske børnene glædelig jul!

Først legede Prinsessen med hos afdelingens Legehelte, der hver dag igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn for at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne. Derefter overværede hun en koncert med MusikBeRiget ved Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, der traditionen tro synger julen ind med en skøn koncert på Børnehospitalet. Til sidst besøgte Prinsessen indlagte børn på Afsnit H1 og H3. Prinsesse Maries besøg på H.C. Andersens hospital

H.K.H. Prinsesse Marie har samarbejdet med børnehospitalet siden 2015. Formålet med samarbejdet er at medvirke til at styrke kendskabet til Børnehospitalet og dets arbejde med at behandle børn og unge, samt aPrinsesse Marie på besøg hos H.C.Andersens børnehospitalt styrke de aktiviteter, der giver positive oplevelser for børnene og deres familier under indlæggelsen.