Pris:
Geografi:

Mønter

Vi har et godt udvalg af ældre danske mønter, både sølvmønter fra perioden 1875 til ca 1920, skillingsmynter, speciedalere og mark-mønter, både som enkelte mønter og i praktiske samlinger.

Komplet dansk øresæt Komplet danske øresæt

I dette komplette sæt med danske øremønter finder du mønter udgivet under 5 danske regenter - Christian IX, Frederik VIII, Christian X, Frederik IX og Margrethe II. Sættet består af 8 typer af 1-øre, 9 typer af 2-øre, 10 typer af 5-øre, 9 typer af 10-øre, 11 typer af 25-øre og den hidtil eneste type 50-øre, der er blevet udgivet i Danmark.

4 500 kr 3 500 kr
Fejrer 30-årsdagen for den amerikanske Silver Eagle-mønt 2016 American Eagle Sølvbar

American Eagle Silver bar hædrer Amerikas indfødte folkefærd og skildrer deres nationalfugl - The American Ørn.

Barren er kendt for sin store størrelse, samt den helt nye revers konveks prægeteknik, der her bruges for første gang nogensinde og skaber en fantastisk 3D-effekt.

3 000 kr
Christian IX - Europas Svigerfar Christian IX - Europas Svigerfar

Christian IX blev især kendt for sin evne til at få sine børn placeret i de store europæiske kongehuse. Fire af hans seks børn blev enten selv regenter eller gift med en, og derfor fik kongen hurtigt tilnavnet, "Europas svigerfar". Hans førstefødte søn blev selvfølgelig konge af Danmark, som Frederik VIII, mens hans næstældste søn, Vilhelm, blev konge af Grækenland under navnet Georg I. Hans to ældste døtre Alexandra og Dagmar, blev gift med, henholdsvis Edvard VII af England og den russiske tzar Alexander III.

Dette sæt indeholder fem, over 100 år gamle, mønter fra de største kongehuse i Europa.

1 995 kr 995 kr
$1 Håndbold VM 2019 VM håndboldsejren fejres med en mindemønt

Mindemønt i 99,9 % sølv med et ikonisk motiv af en håndboldspiller i aktion foran seværdigheder fra værtslandenes hovedstæder

895 kr
Enestående formet sølvmønt -  en magisk havskildpadde Skildpadde sølvmønt i Antique Finish

Mønthuset er stolte af at kunne præsentere denne aldeles enestående mønt til vores kunder, der hylder Havskildpadden, en af Jordens ældste skabninger.

Mønten er formet som en skildpadde og er lavet med Antique Finish, hvilket fremhæver alle de små detaljer, og med dens 45 gram rene sølv, er den ikke til at gå glip af. Denne meget specielle mønt er lavet i et yderst begrænset oplag på kun 999 eksemplarer i verden.

Bestil den allerede i dag for at sikre dig et eksemplar!

2 125 kr