Ingen forpligtelse – 14 dages fuld returret!

Log ind

Hej

77 30 20 10
Din indkøbskurv er tom.

VELKOMMEN TIL MØNTHUSET DANMARK - Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.


Mønthuset Danmark varetager markedsføring, salg og distribution af samlermønter, officielle jubilæumsmønter samt medaljer i guld og sølv til det danske marked. Vores mål er at fremme interessen for at samle mønter og medaljer, og derved gøre det at samle enkelt, lærerigt og tilgængeligt for danske samlere. Gennem grundig information om det enkelte samlerobjekt ønsker vi, at vores samlere får mere ud af deres samlinger.

Vi er ejet af det norske firma Samlerhuset, der foruden Danmark, har kontorer i Sverige, Finland, Polen, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, England, Irland, Belgien, Litauen, Estland og Letland. 

Vi arbejder tæt sammen med IOC og FIFA og har derfor haft eksklusiv ret til forhandling af mønter fra OL i Rio de Janeiro 2016, OL i London 2012, OL i Vancouver 2010, OL i Beijing 2008, samt VM i fodbold i 2006 og 2018.

Dette betyder, at vi har gode kontakter til, og er officiel distributør for, forskellige nationalbanker og møntværker rundt omkring i Europa, men også så langt væk som i USA, Australien og Kina. Mønthuset Danmark A/S har kontor i Brøndby. 

Hos Mønthuset Danmark har vi fokus på glæden ved at samle. Derfor ligger vores oveWorld Money Fairrordnede fokus ikke på salg af mønter, medaljer o.l. som investeringsobjekter, men derimod som samlerobjekter. Vi ønsker at sælge spændende samlerobjekter til interesserede samlere, som er optaget af den historiske, æstetiske eller numismatiske glæde ved en mønt- og/eller medaljesamling

Når du køber mønter, medaljer eller sedler gennem Mønthuset Danmark, kan vi ikke garantere, at de indkøbte samlerobjekter stiger i værdi eller sågar bevarer den oprindelige værdi. En eventuel tidligere værdistigning er ingen garanti for fremtiden. Vores professionelle indkøbere lægger et stort stykke arbejde i at skaffe interessante samlerobjekter til vores danske såvel som udenlandske kunder. 


Om Mønthuset Danmark

Hos Mønthuset Danmark samarbejder vi udelukkende med de bedste og mest pålidelige kontakter indenfor mønt- og medaljesamling. Dette skyldes, at vi ønsker at skaffe interessante tilbud til vores samlere og samtidig sikre, at vores kunder køber mere end blot numerisk metal, men derimod får en bid af historien med, når de handler med os. Netop derfor er møntmestrer, museumsdirektører, ledende forhandlere og auktionshuse hyppigt involveret i vores arbejde.

På trods af det tætte samarbejde med officielle distributører for nationalbanker og møntværker rundt i verden, er Mønthuset Danmark en 100 % privatejet virksomhed. Vi har dermed ikke nogen tilknytning til Danmarks Nationalbank eller nogen anden statslig institution. 

 

Mønthuset Danmarks vision - kompetence, pålidelighed og kundskab 


For at sikre, at vi på Mønthuset Danmark lever op til vores ambitioner om kompetencer, pålidelighed og kundskab, ansætter vi dygtige fagfolk fra ind- og udland. Møntbranchen er en stærkt specialiseret metier, hvor der er behov for eksperter i markedsføring, historie, mønter, medaljer, logistik og service. Dette vægter vi højt hos Mønthuset Danmark.

 

Mønthuset Danmark – vi er tilfredse, når du er det
Hos Mønthuset Danmark gør vi vores ypperste for at give samlerne den bedst tænkelige kvalitet og service. Gennem vores tætte samarbejde med verdens førende møntværker, bliver vi en stærk samarbejdspartner for dig som samler. Dette skyldes, at vi med vores særlige ekspertise, kan give dig al nødvendig information om dine samlerobjekter. Samtidig har vi mulighed for at holde dig opdateret på nye udgivelser, så du kan sikre dig de bedste nye samlerobjekter, inden de bliver udsolgt på verdensmarkedet.

 

Mønthuset Danmark - vi har brug for din mening 
Vi på Mønthuset Danmark vil gerne give dig den bedst mulige service. En af de måder, hvormed du kan hjælpe os til at hjælpe dig, er ved at give os tilbagemeldinger på områder, hvor vi som mønthus kan forbedre os. 
Har du nogen ønsker, spørgsmål eller ideer som kan hjælpe os til at forbedre vores kvalitet og service, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via mail kunde@monthuset.dk eller på telefon 77 30 20 10.