Pris:
Geografi:

Mønter

Selvom guldmønterne primært har været brugt som betalingsmiddel, har de siden tidernes morgen været tegn på status og magt. Historien lyder, at den første guldmønt blev præget i Libyen og Anatolien 600 år f.Kr. Se også vores udvalg af sølvmønter.

Dobbelt jubilæumsæt - Panda i guld og platin Dobbelt bullion Panda møntsæt i guld og platin

Dette dyrebare møntsæt er lavet specielt for at fejre jubilæerne for både guld pandamønterne og den første investeringsmønt i platin nogensinde. 

2 495 kr
Astrid Lindgrens populære Emil er nu på en guldmønt Astrid Lindgrens Emil med kasket - 5$

Nu har du muligheden for at sikre dig en denne fantastiske Emil mønt i 90 % guld. Emil er et af Astrid Lindgrens populære karakter.

3 500 kr
Astrid Lindgrens mest elskede karakter på en mønt i 90% guld Pippi i Sydhavet - 10$

Pippilotta Viktualia Rullegardinia Krusemynta Efraimsdatter Langstrømpe er, uden tvivl, en af Astrid Lindgrens mest elskede karakterer.

7 365 kr
Astrid Lingrens mest populære karakter - Pippi er nu på Kurrekurredutøen Pippi på Kurrekurredut Øen 5$

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdatter Langstrømpe er, uden tvivl, en af Astrid Lindgrens mest elskede karakterer.

3 995 kr
Verdens mindste guldmønt Den kinesiske mur - et af verdens syv vidundere!

Den kinesiske mur er en af menneskets mest monumentale bygningsværker. Den er verdens absolut længste bygning. 
 

695 kr
Dansk Ostindisk Kompagni 400 år - Guldmønt med Christian IV Dansk Ostindisk Kompagni 400 år - Guldmønt med Christian IV Gå ikke glip af chancen for at få din sjældne guldmønt med Christian IV

Som markering for 400-året for etableringen af Dansk Ostindisk Kompagni i 2016, udbyder vi en særlig jubilæumsmønt i 22 karat guld. 

4 450 kr