Pris:
Geografi:

Gavetips

Velkommen til vores gavetips. Her finder du en masse gaveideer til dig og dine nærmeste. Køb dine gaver hos Mønthuset.

1$ John wayne 2020 1 oz sølv 1$ John wayne 2020 1 oz sølv John Wayne er en af de mest populære amerikanske skuespillere i det 20. århundrede

Tjek alle vores sølvmønter til salg

John Wayne er en af de mest populære amerikanske skuespillere i det 20. århundrede, og har medvirket og instrueret mere end 170 film gennem sin karriere på 50 år.

Han blev et amerikansk idol, for hans velkendte helteroller i krigsfilm, især i western film. Han modtog sin første Oscar i 1970 for rollen som en fordrukken bulderbasse af en sherif i "De frygtløse", John Wayne blev yderligere belønnet med en æres-Oscar i 1979, inden kræft desværre tog livet af ham. 

Du kan nu bestille denne sølvmønt online med en sand amerikansk legende hos Mønthuset. Er du en samler af John Wayne eller amerikanske mønter, passer denne sølvmønt perfekt til din samling. 

946 kr
Dannebrog 800 år Sølvmønt Dannebrog sølvmønt i 99,9 % sølv i forbindelse med 800-året for Dannebrog.

Tjek alle vores sølvmønter til salg

Køb  denne danske sølvmønt, mønten er udgivet i forbindelse med 800 års jubilæum for Dannebrog. Stor sølvmønt udgivet i stærkt begrænset oplag på kun 800 stk. i 99,9% sølv. Du kan bestille denne sølvmønt med et motiv af det ældste flag i verden, nemlig Dannebrog. Hvis du vil eje denne sølvmønt, kan du bestille den online her hos Mønthuset. Lige nu er denne flotte sølvmønt på tilbud online til 1.495 kr. inkl. porto.

Siden 1912 har den 15. juni været officiel flagdag, og Dannebrog bliver betragtet som det ældste flag i verden. I Danmark benytter vi en enhver lejlighed til at flage med Dannebrog. Vi pynter op med flag til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og jubilæer. Ved store begivenheder i Kongehuset er der rødt i hvidt alle vegne. Vi er stolte af vores Dannebrog. 

1 895 kr 1 446 kr
Guldbarre på 2,5 gram med H. C. Andersens julehjerte Guldbarre på 2,5 gram med H. C. Andersens julehjerte 24 karat guldbarre med vores allesammens H.C. Andersen i 99,9% guld

Tjek alle vores guldbarrer til salg

Køb denne 2,5 grams guldbarre online, i 24 karat guld, med motiv af H.C. Andersens julehjerte til en pris på kun 2.500 kr

Du kan du købe denne smukke guldbarre med H. C. Andersens julehjerte i 99,99 % guld! Det er den perfekte start på julesæsonen. 
Du kan købe en flot julegave til dig selv eller til en du holder af.

Julen er som bekendt hjerternes fest. Særligt det flettede julehjerte står for mange som symbolet på julens komme. De karakteristiske hjerter fås i store og små, skæve og krøllede, købte og hjemmegjorte. Historien byder, at det var vores store nationaldigter H.C. Andersen, der tilbage i 1962 flettede verdens allerførste julehjerte.

2 500 kr
Forgyldt marguerit En ægte marguerit forgyldt med 24 karat guld

Denne smukke blomst er ikke kun et symbol for turistruter i Danmark - Margueritruten, men også dronning Margrethes yndlingsblomst. 

450 kr
200 kr Frederik & Mary bryllupsmønt 2004 Kronprins Frederik og Marys bryllups-mønt 2004 - den seneste udstedte 200-kronemønt i danmarkshistorien!

Udstedt i anledning af Kronprins Frederiks bryllup med Mary, hvortil der blev præget en 200-krone sølvmønt.

600 kr
En forgyldt rose Ægte rose forgyldt med 24 karat guld

"En rose er en rose, er en rose, er en rose..." - Sådan valgte den amerikanske forfatter Gertrude Stein at definere denne smukke blomst, og at hun netop vælger at beskrive rosen, ved at kalde den en rose, siger meget.

795 kr