Eksklusiv forgyldt medalje med Firenze

Tour de France 2024

Start din Tour de France 2024-samling allerede nu med en forgyldt medalje med Firenze, hvor Tour de France starter.

I anledningen af Tour de France 2024, udgives der en eksklusiv medalje til dig, der også er helt vild med Tour de France. Du har nu muligheden for at bestille denne eftertragtede medalje, du betaler kun 199 kr. inkl. porto. Du modtager denne eksklusive medalje i en smuk mappe, der rummer en masse information fra turen i år. 

Medaljerne er udviklet i samarbejde med A.S.O. - arrangøren bag Tour de France, og nu kan denne guldbelagte medalje blive din for kun 199 kr. inkl. portoHerefter vil prisen være 399 kr. pr. stk. ekskl. porto.

Tour de France 2024 markerer den 111. udgave af det berømte cykelløb. Løbet starter den 29. juni 2024 med en kuperet etape fra Firenze. Den afsluttende etape finder sted søndag den 21. juli og er en enkeltstart fra Monaco-Ville til Nice.

De tre første etaper af løbet afvikles i Italien, hvilket er første gang, at Grand Départ finder sted i dette land. Dette markerer også tredje år i træk, hvor løbet begynder udenfor Frankrig. På 9. etape, der starter og slutter i Troyes, bliver Tour-feltet for første gang nogensinde udsat for grusveje, mens de på 21. etape fra Embrun til Isola 2000, kommer til at køre i hele 2.802 meters højde. Den højest placerede vej nogensinde i Tour de France. På grund af forberedelserne til Sommer-OL 2024, vil den traditionelle afslutning på Avenue des Champs-Élysées i Paris blive flyttet til Nice. Den sidste etape vil være en enkeltstart, hvilket ikke er set siden 1989. Det er første gang nogensinde, at den afsluttende etape ikke finder sted i Paris.

Hos Mønthuset går vi meget op i, at alle, som vi handler med, arbejder under gode forhold. Derfor er denne medalje belagt med 24-karat Fairmined guld, som er guld, der er udvundet på bæredygtig vis og under sikre arbejdsforhold for minearbejderne. 

Du kan sikre dig: 

  • Introduktionspris: Kun 199 kr. inkl. porto. Herefter vil prisen være 399 kr. pr. stk. ekskl. porto.
  • Du indleder et smukt, officielt medaljeabonnement med i alt 4 medaljer lavet i samarbejde med Tour de France
  • Passer i din 'Tour de France'-mappe 
  • Officielt Tour de France produkt
  • Med en diameter på 38,6 mm. og en vægt på 28 g.
  • Forgyldt med 24 karat Fairmined guld
  • Ingen binding - du samler kun så længe du vil
  • Begrænset oplag på kun 5.000 stk. i hele verden

Tour de France 2024 Florence to Nice

Denne samling består 4 flotte guldbelagte medaljer.

Samlingen viser de 4 helt specielle etaper, som findes i årest Tour de France. For første gang nogensinde starter Tour de France feltet i Firenze, for første gang nogensinde skal Tour-feltet kører på grusveje i Troyes, Touren passerer den højest placerede vej nogensinde på Cime de la Bonette på vejen fra Embrun til Isola 2000 og for første gang nogensinde slutter Touren udenfor Paris, når den sidste etape køres fra Monaco til Nice.

Medaljerne vil blive sendt til dig ca. en gang om måneden. Den første medalje i samlingen koster 199 kr. inkl. porto, hvilket er en speciel introduktionspris. De resterende forsendelser koster 399 kr. pr. stk. ekskl. porto.

Løbende samling - Du kan til enhver tid opsige din samling:

Du samler kun så længe du selv ønsker det. Du kan når som helst stoppe eller pause din samling ved at kontakte vores kundeservice på telefon: 77 30 20 10 eller skrive en mail til kunde@monthuset.dk. 

Samlingen består af følgende sølvmønter:

Forsendelse:   Medalje: Pris:
1 Florence 199 kr. inkl. porto
2 Troyes 399 kr. + porto
3 Embrun-Isola 2000 399 kr. + porto
4 Nice 399 kr. + porto
Specifikationer
Nominel Værdi:
Ingen
Årstal:
2024
Metal:
Forgyldt med 24 karat Fairminded guld
Diameter:
38,6 mm.
Vægt:
28,7 g.
Antal medaljer i samlingen:
4 stk.
Oplag:
5.000 stk.
Udgivelsesland:
Danmark