USA's næste præsident, Joe Biden, præget på en smuk guldmønt.

Du kan nu bestille en guldmønt med Joe Biden – Amerikas 46. præsident. Du indleder automatisk en skøn samling: "De mindste guldmønter" - bestående af 16 forskellige, fantastiske mønter i 99,9 % guld. De efterfølgende guldmønter er med spændende motiver af både danske og internationale personligheder, begivenheder eller bygninger.

Du modtager en mønt ca. en gang i måneden. Prisen for de efterfølgende mønter er 695 kroner + porto på 49 kroner. Du har altid 14 dages fuld returret og kan studere hver mønt i ro derhjemme før du beslutter om du vil beholde den. Du samler uforpligtende og kan til enhver tid beslutte at afslutte samlingen, hvis du ønsker det, ved at sende en e-mail eller ringe til kundeservice.

Nu får du muligheden for at sikre dig en smuk guldmønt med USA's næste præsident:

 • En smuk guldmønt i 99,9 % guld med Joe Biden.
 • Mønten måler 11 mm i diameter og vejer 0,5 gram.
 • Ægthedscertifikat, der garanterer møntens ægthed og kvalitet.
 • Kun 249 kr. Du sparer hele 446 kr. (normalprisen er 695 kr.). 
 • Du starter samlingen "De mindste guldmønter" uden forpligtelser!

Dette samlerobjekt introducerer en samling. Det betyder at du får startforsendelsen til introduktionspris samt starter uforpligtende en samling af relaterede samlerobjekter.

Specifikationer
Nominel værdi:
$ 2,5
Udgivelsesår:
2020
Kvalitet:
Proof
Metal:
99,9% guld
Diameter:
11 mm
Vægt:
0,5 g
Oplag:
3.500 stk.
Udgivelsesland:
Liberia

Dette samlerobjekt introducerer en samling. Det betyder at du får startforsendelsen til introduktionspris samt starter uforpligtende en samling af relaterede samlerobjekter.

Samlerobjekterne vil blive tilsendt i den rækkefølge de udgives eller bliver tilgængelige på markedet, i månedlige forsendelser til deres normale pris.

I denne samling finde der i alt 16 forsendelser.
 

Med denne samling:

 1. Du sikrer dig Joe Biden – Amerikas 46. præsident mønten i 99,9% guld for kun 395 kr.
 2. Du modtager en faktura med 14 dages betalingsfrist sammen med produktet, så kan du studere produktet i fred og ro før du betaler. Produktet sendes via post og leveringstid er normalt 7-14 dage.
 3. Når du bestiller Joe Biden – Amerikas 46. præsident mønten, starter du samlingen "De mindste guldmønter", som giver dig mulighed for at samle mønter med interessante motiver af danske og internationale personligheder, begivenheder og bygninger og deres historie. Det betyder, at du modtager en ny mønt ca. en gang om måneden.
 4. Prisen på de efterfølgende mønter er 695 kr. + porto på 49 kr.
 5. Med hver mønt følger et ægthedscertifikat og i samlingsperioden har du mere at se frem til. Du får et specielt designet skrin til opbevaring af mønterne, og et ejerbevis på samlingen.
 6. Du har altid 14 dages fuld returret og samler kun så længe du ønsker det. Hvis du vil afslutte samlingen, udsætte levering eller ændre leveringsintervaller, skal du kontakte Mønthuset Danmark på telefon 77 30 20 10 eller e-mail kunde@monthuset.dk. Alle køb dækkes altid af forbrugerloven.
 7. Mønthuset Danmark garanterer, uden tidsbegrænsning eller anden reservation, ægtheden af ​​alle vores samlerobjekter. Ægthedscertifikater og ejerattester er inkluderet uden ekstra omkostninger.
 8. Mønthusets formål er at formidle historien i forbindelse med mønter og andre samlerobjekter og gøre samlinger til rådighed for så mange som muligt. Vi sælger til samlere, der er optaget af samleglæde og historie. Vi garanterer ikke, at mønter eller andre samlerobjekter øges i værdi eller beholder deres oprindelige værdi. Mulige tidligere værdiforøgelser garanterer ikke fremtidige værdiforøgelser.

Du får altid 14 dages fuld returret på dine forsendelser fra os og kan når som helst stoppe med at samle.