Amerikas præsident Joe Biden, præget på en smuk guldmønt.

I 2020 blev året, hvor det lykkedes for Joe Biden at vinde det amerikanske præsidentvalg. Han erstattede den kontroversielle Donald Trump som han slog på valgaftenen den 3. november 2020 efter en lang valgkamp, hvilket er præcis et år siden. 

Derfor får du en unik mulighed for at eje en guldmønt i 24 karat guld til kun 195 kr! Du sparer hele 500 kr. (normalpris 695 kr.).

Nu får du muligheden for at sikre dig en smuk guldmønt med USA's præsident:

 • En smuk guldmønt i 99,9 % guld med Joe Biden.
 • Første guldmønt med Joe Biden som præsident.
 • Få et unikt minde om et af de mest dramatiske valg i amerikansk historie.
 • Mønten måler 11 mm. i diameter og vejer 0,5 gram.
 • Ægthedscertifikat, der garanterer møntens ægthed og kvalitet
 • Kun 195kr. inkl. porto. Du sparer hele 500 kr. (normalprisen er 695 kr.). 
 • Du starter samlingen "De mindste guldmønter" uden forpligtelser!

Dette samlerobjekt introducerer en samling. Det betyder at du får startforsendelsen til introduktionspris samt starter uforpligtende en samling af relaterede samlerobjekter. Samleobjekterne vil blive tilsendt i den rækkefølge de udgives eller bliver tilgængelige på markedet, i månedlige forsendelser til 695 kr. 

Specifikationer
Nominel værdi:
$ 2,5
Udgivelsesår:
2020
Kvalitet:
Proof
Metal:
99,9% guld
Diameter:
11 mm
Vægt:
0,5 g
Oplag:
3.500 stk.
Udgivelsesland:
Liberia

Dette samlerobjekt introducerer en samling. Det betyder at du får startforsendelsen til introduktionspris samt starter uforpligtende en samling af relaterede samleobjekter.

Samleobjekterne vil blive tilsendt i den rækkefølge de udgives eller bliver tilgængelige på markedet, i månedlige forsendelser til deres normal pris.

Dette samlerobjekt introducerer en samling. Det betyder at du får startforsendelsen til introduktionspris samt starter uforpligtende en samling af relaterede samlerobjekter.

Samlerobjekterne vil blive tilsendt i den rækkefølge de udgives eller bliver tilgængelige på markedet, i månedlige forsendelser til deres normale pris.

I denne samling finde der i alt 16 forsendelser.
 

Med denne samling:

 1. Du sikrer dig Joe Biden – Amerikas 46. præsident mønten i 99,9% guld for kun 395 kr.
 2. Du modtager en faktura med 14 dages betalingsfrist sammen med produktet, så kan du studere produktet i fred og ro før du betaler. Produktet sendes via post og leveringstid er normalt 7-14 dage.
 3. Når du bestiller Joe Biden – Amerikas 46. præsident mønten, starter du samlingen "De mindste guldmønter", som giver dig mulighed for at samle mønter med interessante motiver af danske og internationale personligheder, begivenheder og bygninger og deres historie. Det betyder, at du modtager en ny mønt ca. en gang om måneden.
 4. Prisen på de efterfølgende mønter er 695 kr. + porto på 49 kr.
 5. Med hver mønt følger et ægthedscertifikat og i samlingsperioden har du mere at se frem til. Du får et specielt designet skrin til opbevaring af mønterne, og et ejerbevis på samlingen.
 6. Du har altid 14 dages fuld returret og samler kun så længe du ønsker det. Hvis du vil afslutte samlingen, udsætte levering eller ændre leveringsintervaller, skal du kontakte Mønthuset Danmark på telefon 77 30 20 10 eller e-mail kunde@monthuset.dk. Alle køb dækkes altid af forbrugerloven.
 7. Mønthuset Danmark garanterer, uden tidsbegrænsning eller anden reservation, ægtheden af ​​alle vores samlerobjekter. Ægthedscertifikater og ejerattester er inkluderet uden ekstra omkostninger.
 8. Mønthusets formål er at formidle historien i forbindelse med mønter og andre samlerobjekter og gøre samlinger til rådighed for så mange som muligt. Vi sælger til samlere, der er optaget af samleglæde og historie. Vi garanterer ikke, at mønter eller andre samlerobjekter øges i værdi eller beholder deres oprindelige værdi. Mulige tidligere værdiforøgelser garanterer ikke fremtidige værdiforøgelser.

Du får altid 14 dages fuld returret på dine forsendelser fra os og kan når som helst stoppe med at samle.