Trin 1 Start

Indkøbskurv

0
Pris i alt:

Har du problemer med at bestille? Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe mandag til fredag kl. 10-16 på telefon 7730 2010.

100%Tilfredshed eller pengene retur Altid garanti for ægthed og kvalitet Ingen bindingstid

 

 

xDVIK-Harald-I_www-wider xDVIK-Harald-I_www-bgr DVIK-Harald-I_www DVIK-Harald-I-box_www DVIK-Harald-I-certificates_www DVIK-Harald-I-booklet_www

Ekstra tilbud: Detaljeret sølvmedalje med portræt af den store danske vikingekonge Harald Blåtand

Vi håber at du bliver glad for din gratis Knud medalje. Måske du også er interesseret i vores sølvmedaljer med Danmarks vikingekonger?

Leveringsbetingelser

Den legendariske danske vikingekonge Harald Blåtand

Harald Blåtand er måske den mest berømte danske vikingekonge i verden. Han var konge i næsten 30 år og forenede Danmark og Norge til et samlet land og det siges at han gjorde danskerne kristne. 

Du kan nu sikre dig sølvmedaljen med Harald Blåtand til en fordelagtig introduktionspris på 299 kroner. Vores normale pris er 399 kroner + 49 kroner i porto – du sparer 149 kroner! Medaljen er præget i 92,5 % sølv og i bedste samlingskvalitet, proof.

Når du bestiller medaljen med Harald Blåtand, indleder du samtidigt samlingen Danmarks Vikingekonger. Samlingen består af i alt 8 medaljer med alle de danske vikingekonger. Alle medaljer er præget i 92,5 % sølv. Prisen for de efterfølgende sølvmedaljer i samlingen er 399 kronor + porto 49 kronor.

Udover Harald Blåtand får du gratis medsendt i løbet af samlings-perioden:

  • En bog om vikingetiden (værdi 149 kroner)
  • Ægthedscertifikat med medaljespecifikationer og interessant læsning om medaljernes motiver og baggrundhistorie i hver forsendelse 
  • Et album, hvor du kan opbevare dine ægthedscertifikater (værdi 96 kroner)

Du vil modtage en forsendelse cirka en gang per måned, indtil samlingen er komplet. Du har altid 30 dages returret og du samler kun så længe du ønsker - du samler helt uden forpligtelser!

Danmarks Vikingekonger –i sølv 

Når du bestiller medaljen med Harald Blåtand til introduktionsprisen 299 kroner, indleder du samtidigt samlingen Danmarks Vikingekonger. Vores normale pris er 399 kroner + 49 kroner i porto – du sparer 149 kroner! Samlingen inkluderer alle 8 danske vikingekonger og alle medaljer er præget i 92,5 % sølv. Prisen for de efterfølgende sølvmedaljer i samlingen er 399 kroner + porto 49 kroner.

I din tredje forsendelse modtager du en booklet om vikingetiden, som er skrevet af docent emeritus Karl Erik Frandsen. Bookletten giver et kort overblik over hovedlinjerne i vikingernes historie, samt en detaljeret beskrivelse af en række aspekter i vikingelivet: vikingetogterne, vikingernes skibe og vikingernes landsbyer og borge. 

Du får gratis i løbet af samlings-perioden:

  • En bog om vikingetiden (værdi 149 kroner)
  • Ægthedscertifikat med medaljespecifikationer og interessant læsning om medaljens motiv og baggrundhistorie i hver forsendelse 
  • Et album, hvor du kan opbevare dine ægthedscertifikater (værdi 96 kroner)

Du vil modtage en forsendelse cirka en gang per måned, indtil samlingen er komplet. Du har altid 30 dages returret og du samler selvfølgelig helt uden forpligtelser og kan når som helst vælge at afslutte samlingen! Ønsker du at stoppe samlingen før den er komplet kan du ringe til kundeservice på: 77302010 eller sende en mail på: kunde@monthuset.dk.

 

Pris: 299 kr