Fejr Tour de France 2024 med en eksklusiv medalje i

24 karat guld

I anledningen af Tour de France 2024, udgives der en eksklusiv medalje til dig, der også er helt vild med Tour de France. Du har nu muligheden for at bestille denne eftertragtede medalje, du betaler kun 199 kr. inkl. porto. Du modtager denne eksklusive Tour de France medalje i en smuk mappe, der rummer en masse information fra turen i år. 

Medaljen er udviklet i samarbejde med A.S.O. - arrangøren bag Tour de France, og nu kan den guldbelagte medalje blive din for kun 199 kr. inkl. porto.

Tour de France 2024 markerer den 111. udgave af det berømte cykelløb. Løbet starter den 29. juni 2024 med en kuperet tape fra Firenze. Den afsluttende etape finder sted søndag den 21. juli og er en enkeltstart fra Monaco-Ville til Nice.

De tre første etaper af løbet afvikles i Italien, hvilket er første gang, at Grand Départ finder sted i dette land. Dette markerer også tredje år i træk, hvor løbet begynder udenfor Frankrig. På 9. etape, der starter og slutter i Troyes, bliver Tour-feltet for første gang nogensinde udsat for grusveje, mens de på 21. etape fra Embrun til Isola 2000, kommer til at køre i hele 2.802 meters højde. Den højest placerede vej nogensinde i Tour de France. På grund af forberedelserne til Sommer-OL 2024, vil den traditionelle afslutning på Avenue des Champs-Élysées i Paris blive flyttet til Nice. Den sidste etape vil være en enkeltstart, hvilket ikke er set siden 1989. Det er første gang nogensinde, at den afsluttende etape ikke finder sted i Paris.

Du kan sikre dig:

  • En smuk, officiel medalje lavet i samarbejde med Tour de France
  • Et minde om et uforglemmeligt og helt specielt Tour de France
  • Forgyldt med 24 karat guld
  • Hele 30 mm i diameter
  • Leveres i en smuk 'Tour de France'-mappe uden beregning
  • Prisen er kun 199 kr. inkl. porto
  • Begrænset oplag på kun 10.000 stk i hele verden
  • Uden yderligere købsforpligtelser eller nogen form for binding til fremtidige betalinger
Specifikationer
Nominel værdi:
Ingen
Udgivelsesår:
2024
Metal:
Forgyldt med 24 karat Fairminded guld
Diameter:
30 mm.
Vægt:
12 g.
Oplag:
10.000 stk.
Udgivelsesland:
Danmark