Få det officielle Tour de France medaljesæt i flot skrin!
Til erindring om den største cykelsportsbegivenhed i Danmark nogensinde

I anledning af dette års forrygende Tour de France start i Danmark, hvor over en 1 million danskere stod på ruten i en sand folkefest har Mønthuset i samarbejde med Tour de France udgivet et officielt medaljesæt ”Grand Depart Copenhague 2022” med to flotte medaljer, som hædrer denne minderige begivenhed og Vingegaards fantastiske sejr som samlet vinder af Tour de France 2022.

Du har nu muligheden for at få dette eftertragtede officielle medaljesæt som vi kun tilbyder til vores bedste kunder til speciel pris på kun 498 kr.. Du sparer hermed 100 kr. i forhold til den oprindelige pris.


DETALJERET DESIGN HYLDER LØBET OG DANMARK
Erindringssættet består af to medaljer i et detaljeret design præget i CUNI, hvor den ene medalje er forgyldt med 24 karat guld. Den første medalje hylder starten i Danmark, hvor forsiden viser Storebæltsbroen, som var et ikonisk højdepunkt på anden etape.

I venstre side ses Københavns Rådhus, hvor Touren startede med enkeltstart. Bagved ses Roskilde Domkirke, som var startsted for anden etape, og på højre side er præget Dybbøl Mølle, som rytterne kørte forbi lige før afslutningen i Sønderborg.


DEN IKONISKE AFSLUTNING
Den anden medalje, som er belagt med 24 karat guld, fuldender sættet i skrinet, hylder den ikoniske afslutning i Paris. På medaljens forside ses øverst den historiske Triumfbue, som rytterne kører forbi flere gange på den sidste etape på Champ-Elysees. Nedenunder er præget tre ryttere, som symboliserer den grønne, prikkede og gule trøje.


BAGSIDEN PÅ MEDALJEN
Bagsiden på begge medaljer er præget som et hjul. Mellem egerne er hyldes start- og slutbyerne København, Roskilde, Nyborg, Vejle og Sønderborg for de tre etaper i Danmark. I bunden er vist i silhuet ikoniske bygninger og steder, som Tour feltet kom forbi.

Få de 2 medaljer “Grand Depart Copenhague 2022” og “Champs-Élysées 2022” - som begge er officielle Tour de France produkter.

Medaljerne leveres i et eksklusivt Tour de France skrin, og med tilhørende ægthedscertifikater.

Du kan nu sikre dig:

  • 2 smukke, officielle medaljer lavet i samarbejde med Tour De France
  • Hver medalje vejer 26 gram og er 38,6 mm i diameter
  • Sættet leveres i smukt officielt Tour De France-skrin uden beregning
  • Prisen er kun 498 kr. + porto. Du sparer 100 kr.!
Specifikationer
Udgivelsesår:
2022
Kvalitet:
Brillant Ucirkuleret
Metal:
Kobbernikkel / Kobbernikkel forgyldt med 24 karat fairmined guld
Diameter:
38,6 mm
Vægt:
26 gram
Oplag:
22.000 stk. / 10.000 stk.
Udgivet i samarbejde med:
Tour de France - A.S.O.