Disneys Junglebogen med fire flotte sølvmønter

Fire flotte sølvmønter med motiver fra Junglebogen - baseret på Disneys klassiker fra 1967

Vær den første til at bedømme!

0

Mowgli, Kong Louis, Shere Khan, Baloo og Bagheera
For kun 3.195 kr. får du fire sjove og smukke sølvmønter med motiver fra Disneys Junglebogen. 
 

  • Type: Enkelt
  • Antal tilgængelige: Tilgængelig
Pris: 3 195 kr

I 1894 skrev Rudyard Kipling historien om menneskedrengen Mowgli, der vokser op som en del af et kuld ulve i Indiens jungle. Kipling udgav to bøger om Mowglis liv blandt de vilde dyr, og selvom Junglebogen i dag er kendt og elsket som en bog for børn, var de oprindelige værker af mere alvorlig og seriøs karakter. Kipling levede de første 6 år af sit liv i Indien med sine engelske forældre, hvorefter de vendte hjem til England. Det siges, at Kiplings værker er inspireret af den tidlige barndom i Indien. Historien om den forældreløse Mowgli, der lever og trives blandt de vilde dyr, har vundet international anderkendelse. Mowgli vokser op som en del af et ulvekuld, knytter nære bånd til sin ulvemor, panteren Bagheera, bjørnen Baloo og orangutangen Kong Louis. Humlen af historien er, at Mowgli til sidst må flygte fra junglen og søge tilflugt i den nærmeste menneskeby – et sted, hvor han på ingen måde føler sig hjemme. 
Selvom Kipling blev kendt og elsket for sin oprindelige historie, er det gennem Walt Disneys klassiske tegnefilm fra 1967, at fortællingen om menneskedrengen i junglen er blevet internationalt kendt og elsket af børn og voksne.
For at fejre 50-årsjubilæet for Disney's Junglebogen har New Zealand Mint udgivet 4 sølvmønter med de mest karakteristiske karakterer fra filmen: Mowgli, Kong Louis, Baloo, Shere Khan og Bagheera. 

 

Med denne udgivelse får du:

  • 4 store sølvmønter med delvist farvede motiver af Mowgli, Kong Louis, Shere Khan og Bagheera og Baloo 
  • Et flot speciallavet skrin, udformet som en læderindbunden bog
  • Et sæt med fire sølvmønter der hver måler 41 mm i diameter og vejer 31,1g

 

Alt dette får du for kun 3.195 kr. 
 

Pris:3 195 kr
Specifikationer
Udgivelsesår:
2017
Metal:
99,9 % sølv
Diameter:
51 mm
Vægt:
31,1 g
Udgivelsested:
New Zealand Mint