Den første officielle erindringsmønt fra FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 fra Rusland!

Officiel erindringsmønt fra FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 i 92,5 % sølv

Vær den første til at bedømme!

0

Efter afklapsningen af Irland er Danmark klar til at fortsætte det gode spil under FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 i Rusland. 

  • Type: Enkelt
  • Antal tilgængelige: Tilgængelig
Pris: 1 249 kr

Ruslands Nationalbank har frigivet erindringsmønter for at hædre FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018. Vi har fået fat i et begrænset antal af disse første erindringsmønter og er glade for at kunne tilbyde dem til dig.

Erindringsmønten er præget i 92,5 % sølv og har en farvelagt detalje. Dens nominelle værdi er 3 rubler. Motivet på adverset forestiller en fodboldspiller ved siden af et billede af Kazans, en af værtsbyerne, nationale symbol - zilant.  Mens reverset viser det russiske våbenskjold med den tohovedede ørn.

 

Du kan nu sikre dig:

  • Præget i 92,5 % sølv med en farvelagt detalje
  • Den første officielle erindringsmønt præget til FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018
  • Kun 20% af totale oplag er tilgængeligt i Danmark

 

Erindringsmønten er præget i proof kvalitet og bliver leveret til dig i et officielt skrin fra FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 med ægthedscertifikat. Kun 20 % af det totale oplag er tilgængeligt på det internationale marked – de resterende 80 % er reserveret til det russiske marked. Mønthuset Danmark har fået fat i et begrænset antal erindringsmønter i sølv, så skynd dig at bestille en af disse eftertragtede erindringsmønter i sølv allerede i dag!

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World CupTM tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA. All rights reserved.

Pris:1 249 kr
Specifikationer
Nominel værdi:
3 rubler
Udgivelsesår:
2018
Kvalitet:
Proof
Metal:
92,5% sølv
Diameter:
39 mm
Vægt:
31,1 g
Oplag:
24 000
Udgivelsesland:
Rusland