Mens Anden Verdenskrig rasede i Europa, forsøgte det japanske rige at udvide sin allerede store territorielle rækkevidde. Den 22. september 1940 invaderede Japan den franske koloni Fransk Indokina for at sikre sig mod fjenden fra fastlandet, Kina. De to nationer havde været i krig siden 1937. Ved at besætte regionen Tonkin kunne Japan forøge sin blokade af farvandet omkring Kina og frigøre styrker til et større og vigtigere mål: Den amerikanske flådebase Pearl Harbor.

Om morgenen den 7. december 1941 indledte Japan angrebet på Pearl Harbor. Amerikanerne blev bogstavelig talt taget på sengen. Flyene holdt vingespids til vingespids, kanonerne var ubemandede og man havde ikke sikret mod torpedoer. Knap 2 timer senere var flådebasen så godt som udryddet. Dagen efter erklærede præsident Roosevelt krig mod Japan og USA trådte ind i Anden Verdenskrig på de allieredes side. Dette ændrede krigen for altid og måske også verdenshistorien.

Mønthuset Danmark kan nu tilbyde et møntsæt med hele 12 historiske mønter fra de lande og områder, der var involveret i Stillehavskrigen for kun 1.595 kr. inkl. porto! Du sparer hele 300 kr!

Du sikrer dig:

  • En historisk samling af mønter!
  • Originalmønter, der har værett i cirkulation under Anden Verdenskrig
  • Specialdesignet skrin og ægthedscertifikat – uden ekstra omkostninger!
  • Alt dette får du for kun 1.595 kr. – vi betaler portoen! Du sparer hele 300 kr!

Dette bemærkelsesværdige sæt indeholder 12 mønter, som var i cirkulation i Stillehavsområdet både før og efter angrebet på Pearl Harbor. Du kan se frem mod blandt andet en sølv dime fra USA, en 1/4 anna fra det britiske Indien med portræt af George VI og en zinkbelagt stålpenny fra USA med portræt af Abraham Lincoln. For at spare på kobberet under krigen prægede den amerikanske regering pennies af zinkbelagt stål. Skynd dig at bestille allerede i dag!

Specifikationer