Officiel guldmønt der hylder 75-året for Nato

Du kan nu bestille en guldmønt, der fejrer 75-året for oprettelsen af NATO. Du indleder automatisk en skøn samling: ”De mindste guldmønter” – bestående af forskellige, fantastiske mønter i 99,9 % guld. Fælles for dem alle er at de kun måler 11 mm i diameter og vejer bare 0,5 gram. Det er en hel speciel teknik, som kun de bedste møntværker i verden evner, der skal til for at præge smukke motiver på så små mønter. Samlingen består af guldmønter med spændende danske og internationale motiver.

Den 4. april 2024 markerede Folketingets Præsidium 75-års jubilæet for etableringen af NATO med en reception på Christiansborg. Danmark var blandt de 12 lande, der grundlagde NATO, og siden har forsvarsalliancen været essentiel i dansk sikkerheds- og forsvarspolitik. Dette års jubilæum understreger betydningen af ​​NATOs vedvarende engagement i at opretholde fred og sikkerhed i Europa og verden.

Sammen med din mønt modtager du også et ægthedscertifikat, der garanterer ægtheden af mønten og indeholder spændende information om NATO - uden ekstra omkostninger.

Fejringen af dette betydningsfulde øjeblik 85 år efter udbruddet af Anden Verdenskrig og 75 år efter NATOs grundlæggelse markeres med en officiel guldmønt, der er udstedt i en specifikation, som alle har råd til, og som gerne vil udtrykke deres værdsættelse for kollektiv sikkerhed. Mens verden fortsætter med at kæmpe med forskellige udfordringer, forbliver NATOs rolle som en søjle af stabilitet og samarbejde lige så vigtig som nogensinde før - bliv en af blot 2.999 samlere på verdensplan til at eje en officiel fejring af denne fantastiske organisation.


Du kan sikre dig:

  • En smuk guldmønt i hele 99,9% guld - til kun 649 kr. 
  • Guldmønten måler 11 mm. i diameter og vejer 0,5 gram
  • Du indleder samlingen ”De mindste guldmønter” uden forpligtelser.
  • Du modtager et skrin til opbevaring og ejerbevis til samlingen i 3. forsendelse.
  • Du har 14 dages returret og samler kun så længe du selv vil.
  • Ægthedscertifikat med spændende information om NATO.
  • Begrænset oplag på 2.999.

De mindste guldmønter

Denne samling består af guldmønter der alle måler 11 mm i diameter og kun vejer 5 gram. Den første mønt du modtager markerer 75-året for NATO. Herefter vil du modtage en ny mønt ca. en gang om måneden. Da mønterne bliver lavet løbende kan vi desværre ikke fortælle om de konkrete motiver, men alle mønter bliver præget med spændende danske og international motiver.

Mønterne vil blive sendt til dig ca. en gang om måneden. Første mønt i samlingen ”75-året for NATO” modtager du til 649 kr. inkl. porto. Dette er en ekstraordinær introduktionspris. Prisen for de efterfølgende guldmønter i samlingen er 995 kr. + 59 kr. i porto pr. forsendelse. I løbet af samlingen vil du modtage et skrin og et ejerbevis til din samling.

Da der er tale om guldmønter kan prisen variere i løbet af samlingen, men vores indkøbere gør deres bedste for at købe mønterne når guldkursen er mest favorabel.

Samlingen er ikke bindende og du samler kun så længe du selv ønsker det. Du kan når som helst stoppe eller pause din samling ved at kontakte vores kundeservice på telefon: 77 30 20 10 eller skrive en mail til kunde@monthuset.dk.

Specifikationer
Nominel værdi:
1/25 crown
Kvalitet:
Proof
Metal:
99,9% guld
Diameter:
11 mm
Vægt:
0,5 g
Oplag:
2.999 stk.
Udgivelsesland:
Gibraltar
Udgivelsesår:
2024