Rose forgyldt med 24 karat guld og rosa guld!

Rosen leveres i en elegant og flot gaveæske med et ægthedscertifikat til. Rosen måler hele 16 cm. og er en ægte rose som er forgyldt med 24 karat guld og rosa guld. Vi har et begrænset antal, som du nu kan købe for 795 kr. + 49 kr. i porto.

Du kan sikre dig: 

♥ Ægte rose 

♥ Dyppet i to typer guld - gul guld og rosa guld

♥ Hver rose er unik!

♥ Belagt med 99,9% rent guld

♥ Leveres i en elegant og dekorativ gaveæske med garanti for ægthed

♥ Begrænset antal roser til rådighed.

♥ Kun 795 kr (+ 49 kr. i porto)

Historien bag mors dag: 

Det var en kvinde ved navn Julia Ward Howe, der kom på idéen om en dag dedikeret til at hylde mødre. Konceptet kom til Danmark allerede i 1929.

Den allerførste mors dag blev afholdt den 12. maj 1929 i Forum i København. Den blev afholdt under en blomsterudstilling. Da fejringen af mor kom til Danmark, var det en mand ved navn Christian Svenningsen, der stod bag.

Christian Svenningsen havde stiftet bekendtskab med dagen i USA under 1. verdenskrig. Da han kom tilbage til Danmark, blev han medlem af ”Foreningen for De Allierede Danske Våbenfæller”. En forening der blev stiftet tilbage i 1920 af danskere, der alle havde kæmpet på de allieredes side under 1. verdenskrig. Dagen blev oprindeligt indført for at indsamle penge til enker og mødre, der havde mistet deres mænd eller søn(ner) i krigen. Senere gik pengene til den store organisation Mødrehjælpen samt andre gode formål.

Specifikationer
Metal:
Ægte rose, forgyldt med rosa guld og 24 karat guld
Størrelse:
Ca. 16 cm.
Oplag:
1.999 stk.