Han var troende kristen og en dygtig diplomat og som den første danske konge nogensinde, rejste han til Rom for at deltage i kroningen af den tysk-romerske kejser Konrad II i 1027. Det var første gang, en dansk konge trådte ind på den europæiske scene som andet end plyndringsmand og erobrer.

For at hylde vikingerne og den største vikingekonge nogensinde, har man præget en stor sølvmønt på hele 2 oz sølv, som bærer et stærkt motiv af Knud den Store med krone og scepter, præcis som han er afbildet på mønterne fra vikingetiden, og hans titel som konge af England står skrevet med runer i randen.

Sølvmønten er præget i “antique finish” kvalitet, hvilket gør at du roligt kan holde mønten i din hånd uden en kapsel. Denne specielle finish vækker også det flotte høje portræt af Knud den Store til live. Sølvmønten vejer hele 2 oz, altså over 62 gram sølv med en finhed på 99,9 %. Den bliver leveret i et smukt træskrin med vikingemønt-motiv og runealfabetet på.

Køb denne danske sølvmønt og få:

  • Vægt 62,2 gram
  • 99,9 % sølv
  • En diameter på 38,6 mm
  • Leveres i flot træskrin med vikingedekorationer
  • Begrænset oplag på kun 1999 stk.
  • Pris kun 1.999 kr

Du kan nu sikre dig din hele egen sølvmønt med verdens nok største vikingekonge, Knud den Store. Du får en mønt på hele 62,2 gram for kun 1999 kr

Mønthuset Danmark betaler portoen.

Specifikationer
Nominel værdi:
2 dollars
Udgivelsesår:
2015
Kvalitet:
Antique finish
Metal:
99,9 % sølv
Diameter:
38,6 mm
Vægt:
62,2 gram
Oplag:
1 999
Advers:
Dronning Elizabeth II
Revers:
Knud den Store
Udgivelsesland:
Niue