Pris:
Geografi:

Jul

Velkommen til vores juleside. Her finder du alle vores juleprodukter samt en masse gaveideer til dig og dine nærmeste. Julen er hjerternes fest og vi har samlet en masse gode juleprodukter, tilbud osv.  Køb dine julegaver hos Mønthuset.

1$ John wayne 2020 1 oz sølv John Wayne er en af de mest populære amerikanske entertainere i det 20. århundrede

John Wayne er en af de mest populære amerikanske entertainere i det 20. århundrede, og har medvirket og instrueret mere end 170 film gennem sin karriere på 50 år.

995 kr
Dannebrog 800 år Sølvmønt Dannebrog sølvmønt i 99,9 % sølv i forbindelse med 800-året for Dannebrog.

Sølvmønt udgivet i forbindelse med 800-året for Dannebrog. Stor sølvmønt udgivet stærkt i begrænset oplag på kun 800 stk i 99,9% sølv.

Siden 1912 har den 15. juni været officiel flagdag, og Dannebrog bliver betragtet som det ældste flag i verden.

I Danmark benytter vi en enhver lejlighed til at flage med Dannebrog. Vi pynter op med flag til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og jubilæer. Ved store begivenheder i Kongehuset er der rødt i hvidt alle vegne. Vi er stolte af vores Dannebrog.

1 895 kr 1 495 kr
In gold we trust 1/100 oz guldbarre In gold we trust

1/100 oz guldbarre i 24 karat guld En unik chance for at få din helt egen guldbarre til en fantastisk pris. Guldbarren er præget med teksten “In Gold We Trust”, og er fremstillet i kvaliteten proof.  

349 kr
Merry christmas silver coin 2020 1 oz smuk sølvmønt præget i 99,9 % sølv

Smuk mønt lavet i 99,9 % sølv. Sølvmønten er præget med en julemand, sne og gaver, der sætter den rette stemning. En ideel mønt til at dekorere dit hjem på den smukkeste vis i juletiden.

1 295 kr
H C Andersen m/ Snedronningen H.C. Andersen havde mottoet ”At rejse er at leve”. Nu har du chancen for at komme på en fantastisk og spændende rejse

Vi hædrer Danmarks favorit eventyrforfatter, Hans Christian Andersen, med denne enestående samling af 12 forgyldte medaljer med farvede illustrationer lavet specielt til samlingen.Nu kan du starte din samling 

99 kr
Christmas traditions 7 coin set Juletraditioner fra hele verden

Juletraditioner fra hele verden, et samlet sæt med 7 mønter med forskellige juletraditioner fra hele verden-

375 kr