I 1963 efter knap 3 år som præsident blev John F. Kennedy skudt og dræbt i Dallas. De dramatiske dage i november 1963 kommer vi aldrig til at glemme. I rekordfart blev en meget speciel halvdollar i sølv udgivet til minde om den legendariske præsident. Portrættet af Kennedy er blevet ikonisk og er i dag et symbol for det moderne Amerika. Mange ser denne mønt for at være obligatorisk i enhver møntsamling.

 

Når du køber denne første mønt i samlingen, får du:
 

 • Den første af de 13 dollars i samlingen ”Amerikansk mønthistorie” 
 • Flot og informativ samlemappe i 2. forsendelse, samt ejerbevis på samlingen
 • Unik halvdollar mønt i 40% sølv med John F. Kennedys portræt
 • Udsmykket med præsidentens segl
 • Udgivet mellem 1965-1970
 • Ægthedscertifikat som garanterer ægtheden og kvaliteten af mønten
Specifikationer
Nominel værdi:
Halvdollar
Udgivelsesår:
1965-70
Metal:
40 % sølv
Diameter:
30,6 mm
Vægt:
11,5 g
Advers:
John F. Kennedy
Revers:
Præsidentens segl
Præget af:
United States Mint

Påbegynd din samling af Amerikanske sølvdollars for kun 99 kr.

For kun 99 kr. kan du i dag starte din samling af Amerikanske mønter, der tilsammen giver et rigt indblik i amerikansk mønthistorie. Når du har erhvervet dig den første dollar, vil der efterfølgende blive tilsendt en ny amerikansk sølvdollarmønt ca. en gang om måneden for priser mellem 399-649 kr pr. forsendelse.

 

Amerikansk historie - fortalt gennem 13 ikoniske mønter

Når du bestiller 1/2 dollaren med John F. Kennedy til 99 kr. indleder du samtidig samlingen "Amerikansk Mønthistorie". Samlingen består af 13 ikoniske sølvdollars fra Amerikas stolte historie. Du kan blandt andet glæde dig til en dollar med Abraham Lincoln fra 2009, der i dag huskes som én af USA's vigtigste præsidenter og som i 1865 blev myrdet i Ford Theatre i Washington. Med samlingen ”Amerikansk Mønthistorie” samler du ikke bare på historiske mønter, men på historie.

 

En gang i måneden modtager du en ny amerikansk sølvdollar. Priserne på de efterfølgende dollars ligger mellem 399-649 kr. Med den anden forsendelse, modtager de ligeledes en flot og informativ samlemappe, hvor de 13 ikoniske mønter kan opbevares. Dette får du uden ekstra omkostninger. Du kan starte din samling i dag og samle præcis det antal mønter, du ønsker. Der er som altid 30 dages returret og ingen bindingsperiode.

 

Dine samlefordele:

 • Du sparer tid og penge.
 • Du har 30 dages fuld returret og ingen bindingsperiode.
 • Fuld reklamationsret hvis du ikke er tilfreds med mønten.
 • Større chance for komplet samling.
 • Du får dine samleobjekter direkte i postkassen.

 

Ønsker du at stoppe samlingen før den er komplet kan du ringe til kundeservice på: 77302010 eller sende en mail på: kunde@monthuset.dk.

 

Dette samlerobjekt introducerer en samling. Det betyder at du får startforsendelsen til introduktionspris samt starter uforpligtende en samling af relaterede samleobjekter.

Samleobjekterne vil blive tilsendt i den rækkefølge de udgives eller bliver tilgængelige på markedet, i månedlige forsendelser til deres normal pris.

Antal forsendelser i en samling varierer efter hvilket samlerområde man er interesseret i. (leveringsbetingelser for din bestilling bliver specificeret præcis, ud for hver enkelt samling, i din indkøbskurv).

Med denne samling:

1. Du sikrer dig den unik halvdollar mønt i 99,9% sølv for kun 99 kr.

2. Du modtager en faktura med 14 dages betalingsfrist sammen med produktet, så du kan studere det i fred og ro før du betaler. Produktet sendes via post og leveringstid er normalt 14 dage.

3. Når du bestiller halvdollar mønten, starter du en samlingen "Amerikansk Mønthistorie", som giver dig mulighed for at samle ikoniske mønter fra Amerikas stolte historie. Det betyder, at du får en ny mønt ca. en gang om måneden.

4. Prisen på følgende mønter er 399 - 649 kr pr. forsendelse + porto på 49 kr.

5. I samlingsperioden har du mere at se frem til. Du får en specielt designet samlingsmappe / skrin til opbevaring af mønter / medaljer / sadler, et album til dine certifikater, der følger med hver mønt / medalje / seddel og et ejerbevis.

6. Du har altid 30 dages fuld returret og samler kun så længe du ønsker det. Hvis du vil afslutte samlingen, udsætte levering eller ændre leveringsintervaller, skal du kontakte Mønthuset Danmark på telefon 77 30 20 10 eller e-mail kunde@mønthuset.dk. Alle køb dækkes altid af forbrugerkøb loven.

7. Mønthuset Danmark garanterer, uden tidsbegrænsning eller anden reservation, ægtheden af ​​alle vores samleobjekter. Ægthedscertifikater og ejerattester er inkluderet uden ekstra omkostninger.

8. Mønthusets formål er at formidle historien i forbindelse med mønter og andre samleobjekter og gøre samlinger til rådighed for så mange som muligt. Vi sælger til samlere, der er optaget af samleglæde og historie. Vi garanterer ikke, at mønter eller andre samleobjekter øges i værdi eller beholder deres oprindelige værdi. Mulige tidligere værdiforøgelser garanterer ikke fremtidige værdiforøgelser.

Du får altid 30 dages fuld returret på dine forsendelser fra os og kan når som helst stoppe med at samle.