På trods af JFKs korte tid (under 3 år) i det ovale kontor, førte han USA gennem mange udfordringer og var af mange set som et håb for en bedre fremtid.

Hans tragiske død er stadig omtåget af mysterier og omstændighederne omkring hans mord i Dallas er stadige uklare. Den 22. november 1963 var en grusom dag i USA's historie, da landets præsident John F. Kennedy blev myrdet foran tusindvis af mennesker, mens han kørte i kortege gennem Dallas sammen med sin kone.

Kennedy var ikke kun den yngste præsident, han bragte også en aura af glamour til Det Hvide Hus med sin smukke unge kone, Jaqueline Kennedy, og deres to små børn, Caroline født i 1957 og John Jr. født bare uger efter valget i 1960. Han var et frisk pust for de unge generationer. Hans berømte afsluttende ord, "Spørg ikke, hvad dit land kan gøre for dig; spørg, hvad du kan gøre for dit land ", udtrykte behovet for samarbejde og ofre fra Amerikas befolkning. Disse berømte ord bidrog til hans image som præsident og gik for evigt ind i USA's historie.

I år hylder vi John F. Kennedys 100 års-jubilæum med dette flot sæt med håndplukkede mønter.

 

Du kan nu sikre dig:

  • 4 flotte JFK 1/2 dollar mønter
  • Denne eksklusive kollektion leveres i et flot træskrin og ægthedscertifikat
Specifikationer
Antal:
4 mønter
Nominel værdi:
1/2 dollars
Udgivelsesår:
1964 - 1977