MANDEN BAG MONOGRAMMET
Storslået møntsæt til minde om den ikoniske JFK

Skruer vi tiden 60 år tilbage var det den yngste præsident nogensinde, som stod klar til at blive præsident. John Fitzgerald Kennedy slog den siddende vicepræsident Richard Nixon i det 20. århundredes tætteste valgkamp og på knap 3 år nåede John F. Kennedy, som vi kender ham, at sætte så stort aftryk på USA og resten af verden, at han i dag stadig er en af de bedst kendte amerikanske præsidenter, ja faktisk en af de bedst kendte historiske personer overhovedet.

Dette flotte møntsæt fremhæver de centrale øjeblikke i John F. Kennedys liv og ser på manden bag monogrammet. Her er samlet symboler og gengivelser af fotografier taget under hans tid i flåden, den dag han giftede sig med sit livs kærlighed, Jacqueline Kennedy og hans familieliv og til sidst hans kamp til Det Hvide Hus. Udgivelsen af Salomonøerne giver ikke kun en dollarbetegnelse, men har også stærke forbindelser til John F. Kennedys tid i flåden under anden verdenskrig. Mønterne samler symboler og genkendelige motiver til minde om de øjeblikke, der formede John F. Kennedy til den mand, vi husker dagen i dag.

Du kan sikre dig:

 Din pris: 795 kr. inkl. porto - normalpris: 995 kr.

 Præget i den højeste kvalitet Proof og delvist belagt med Fairmined guld.

 Et eksklusivt minde om John F. Kennedy og de centrale øjeblikke, der formede ham til den store leder, som vi husker ham som i dag.

√ Individuelt nummereret 

√ Strengt begrænset - skynd dig at sikre dig dit møntsæt

Specifikationer
Udgivelsesår:
2021
Kvalitet:
Præget i den højste kvalitet - Proof
Metal:
CuNi delvist belagt med Fairmined guld
Diameter:
38,6 mm.
Vægt:
28,7 gram
Oplag:
5000 sæt på verdensplan
Udgivelsesland:
Solomon Islands
Nominel værdi::
3x $ ½
Nummereret:
Ja