dk_jfk-banknote_vista_front

Vi mindes John F. Kennedy!

I år den 22. november er det 60 år siden, en af de mest ikoniske amerikanske præsidenter gennem tiderne, John F. Kennedy, døde. I 1963, den 22. november, efter knap 3 år som præsident, blev John F. Kennedy skudt og dræbt i Dallas. Vi vil aldrig glemme de dramatiske dage i november 1963.

For at ære John F. Kennedy har Mønthuset Danmark i samarbejde med One Banknote fremstillet denne minde seddel uden nominel værdi i begrænset oplag. Du har nu muligheden for at bestille denne seddel GRATIS (du betaler kun 59 kr i fragt).

Du kan sikre dig: 

  • En smuk minde seddel i begrænset oplag på kun 5000 eksemplarer

  • Størrelse: 139 x 76 mm

  • Leveres i en flot opbevaringsmappe uden ekstra omkostninger

  • Uden yderligere købforpligtelser

  • GRATIS, kun fragt på 59 kr tillægges!

Amerikanske sølvdollars

Sølvmønt til minde om John F. Kennedy

Nu har du chancen for at bestille denne legendariske halvdollar i sølv, med John F. Kennedys portræt til kun 149 kr.!

  • En meget efterspurgte sølvmønt med John F. Kennedy
  • En ikonisk mønt som viser en af USA's mest respekterede ledere og er stadig en symbolsk figur 

John F. Kennedy, den 35. præsident i USA, blev født den 29. maj 1917 i Massachusetts. Med sit medlemskab af det demokratiske parti blev han valgt som præsident i 1960 og stod som den yngste til at indtage embedet, blot 43 år gammel.

Kennedys præsidentskab var præget af hans vision om "Det Nye Ørkenland", der fremhævede økonomisk vækst og social retfærdighed. Hans karismatiske lederskab og inspirerende talegaver gjorde ham elsket af mange, selvom han stod over for udfordringer som den kolde krig, Cubakrisen og kampen for borgerrettigheder.

Den 22. november 1963 blev Kennedy tragisk myrdet i Dallas, Texas, hvilket efterlod en dyb arv. Hans berømte ord "Spørg ikke, hvad dit land kan gøre for dig, spørg, hvad du kan gøre for dit land" forbliver en hjørnesten i amerikansk politisk tænkning. Kennedy efterlod også en varig indvirkning gennem initiativer som Apollo-programmet, der sigtede mod at lande en mand på månen.

Selv i dag er John F. Kennedys indflydelse på amerikansk historie og politik uomtvistelig.

Leveringsbetingelser

Introduktionspris: 149 kr