"Romerrigets mønter" - 1700 år gammel mønt

Autentiske bronzemønter fra en svunden tid

1700 år gammel bronzemønt fra Romerriget - den første mønt i en komplet samling på i alt 9 mønter

Vær den første til at bedømme!

0

Autentiske bronzemønter fra en svunden tid! For kun 199 kr. kan du starte din egen samling af “Romerrigets mønter”.  

  • Type: Samling
  • Antal tilgængelige: Tilgængelig
Normal pris: 399 kr
Pris: 199 kr

Det er ikke ofte, man kan holde en original mønt fra Romerriget i sine hænder. Det er virkelig et unikt stykke historie, du har mulighed for at købe her. Mønter, hvis motiver er inspireret af kæmpende gladiatorer og som bærer portrættet af den berømte kejser Constantius II på bagsiden. Disse er autentiske, originale, cirkulerede romerske bronzemønter. De har vandret gennem historien i lommerne på kejsere, gladiatorer og romerske borgere for næsten 1700 år siden. Det er utroligt, at disse mønter har overlevet imperiers storhed og fald, jordskælv, oversvømmelser, verdenskrige og stadig eksisterer den dag i dag. 

 

Du kan nu sikre dig:

  • En næsten 1700 år gammel, ægte romersk bronzemønt
  • En mønt der indleder den korte samling ”Romerrigets mønter”, med totalt 9 mønter fra Romerrigets storhedstid
  • Et ægthedscertifikat og opbevaringsmappe til dine mønter

 

Mønterne er præget mellem år 348 og 356 e.Kr. Adverset viser den romerske kejser Constantius II og en særlig indskrift, som direkte oversat betyder ”De glade dage er tilbage”.
Der er ikke et ubegrænset antal af originale mønter fra det romerske imperies tid. For at sikre dig et eksemplar af den næsten 1700 år gamle mønt, anbefaler vi dig at bestille allerede i dag!

Vores normale pris er 399 kr + 49 kr i porto, men nu tilbyder vi dig den første mønt i samlingen til denne fordelagtige introduktionspris på kun 199 kr.

Normal pris:399 kr
Pris:199 kr
Specifikationer
Udgivelsesår:
ca. 348 - 356 e.Kr.
Kvalitet:
Pænt eksemplar
Metal:
Bronze
Diameter:
ca. 15-25 mm
Kejser:
Constantius II
Motiv:
En kriger, der spider sin modstander, inspireret af gladiatorkampene

Kom med på en historisk rejse tilbage til Romerriget
Det er utrolig spændende at samle gamle romerske mønter. Gennem 9 antikke mønter lærer du om det romerske riges enorme ekspansion, de mange erobringer, de blodige sejre på slagmarken, kampene mellem religionerne, storhed og fald og ikke mindst spændende historier om de store kejsere og gladiatorer.


Det er utroligt, at man kan holde noget så historisk i sin egen hånd uden det koster en formue. Køber du originalmønten fra Romerriget, indleder du samtidig den korte samling ”Romerrigets mønter”. I samlingen har du en enestående mulighed for, at lære mere om Romerrigets historie.

Samlingen består af i alt 9 mønter. Den første mønt i samlingen kan du sikre dig allerede i dag for blot 199 kroner (vores normale pris er 399 kr + 49 kr i porto). Sammen med din første forsendelse vil du modtage en opbevaringsmappe til mønterne uden ekstra omkostninger. De følgende 7 mønter koster 399 kr + 49 kr i porto pr. forsendelse og den sidste mønt i samlingen, som er en sølvmønt koster 1399 kr + 49 kr. i porto. Du vil modtage en mønt fra os en gang om måneden. Som en helhed repræsenterer samlingen de vigtigste dele af imperiet og Romerrigets storhedstid: Rom, de omkringliggende byer, kejserne, militæret og gladiatorkampene.

Den 9. og sidste mønt i samlingen er noget for sig. Det er en unik sølvmønt fra Romerriget og står som en smuk afslutning på samlingen. Den koster 1.399 kr + 49 kr i porto. Når du har modtaget den 9. og sidste mønt, er du indehaver af en unik og komplet samling af antikke, romerske mønter – og er sikkert også blevet klogere på Romerrigets blodige, men spændende historie.

Vores indkøbere sikrer kvalitet og ægthed af hver enkelt mønt og du modtager desuden altid et ægthedscertifikat med hver forsendelse. I 3. forsendelse modtager du, uden ekstra omkostninger, et praktisk album til dine certifikater.

Dine samlefordele:

  • Du sparer tid og penge
  • Du har 30 dages fuld returret og ingen bindingstid
  • Fuld reklamationsret hvis du ikke er tilfreds med det tilsendte
  • Større chance for komplet samling
  • Du får dine samleobjekter direkte i postkassen

Ønsker du at afbryde samlingen før den er komplet kan du ringe til kundeservice på: 77302010 eller sende en mail på: kunde@monthuset.dk.


Når du er tilfreds, er vi tilfredse!


 

Dette samlerobjekt introducerer en samling. Det betyder at du får startforsendelsen til introduktionspris samt starter uforpligtende en samling af relaterede samleobjekter.

Samleobjekterne vil blive tilsendt i den rækkefølge de udgives eller bliver tilgængelige på markedet, i månedlige forsendelser til deres normal pris.

Antal forsendelser i en samling varierer efter hvilket samlerområde man er interesseret i. (leveringsbetingelser for din bestilling bliver specificeret præcis, ud for hver enkelt samling, i din indkøbskurv).

Med denne samling:

1. Du sikrer dig denne antikke bronzemønt for kun 199 kr.

2. Du modtager en faktura med 14 dages betalingsfrist sammen med produktet, så du kan studere det i fred og ro før du betaler. Produktet sendes via post og leveringstiden er normalt 14 dage.

3. Når du bestiller denne ægte romerske bronzemønt, starter du en samlingen " Romerrigets mønter", som giver dig mulighed for at samle mønter båret i lommerne på kejsere, gladiatorer, og romerske borgere for næsten 1700 år siden. Det betyder, at du får en ny mønt ca. en gang om måneden.

4. Prisen på følgende mønter er 399 kr. + porto på 49 kr. Den sidste 9. mønt er en helt speciel sølvmønt fra Romerriget! Den koster 1.399 kr + 49 kr i porto.

5. I samlingsperioden har du mere at se frem til. Du får en specielt designet samlingsmappe / skrin til opbevaring af mønter / medaljer / sedler, et album til dine certifikater, der følger med hver mønt / medalje / seddel og et ejerbevis.

6. Du har altid 30 dages fuld returret og samler kun så længe du ønsker det. Hvis du vil afslutte samlingen, udsætte levering eller ændre leveringsintervaller, skal du kontakte Mønthuset Danmark på telefon 77 30 20 10 eller e-mail kunde@mønthuset.dk. Alle køb dækkes altid af forbrugerkøb loven.

7. Mønthuset Danmark garanterer, uden tidsbegrænsning eller anden reservation, ægtheden af ​​alle vores samleobjekter. Ægthedscertifikater og ejerattester er inkluderet uden ekstra omkostninger.

8. Mønthusets formål er at formidle historien i forbindelse med mønter og andre samleobjekter og gøre samlinger til rådighed for så mange som muligt. Vi sælger til samlere, der er optaget af samleglæde og historie. Vi garanterer ikke, at mønter eller andre samleobjekter øges i værdi eller beholder deres oprindelige værdi. Mulige tidligere værdiforøgelser garanterer ikke fremtidige værdiforøgelser.

Du får altid 30 dages fuld returret på dine forsendelser fra os og kan når som helst stoppe med at samle.