En lille guldmønt med panda som motiv

Lille panda

Vær den første til at bedømme!

0

Pandaen er et globalt symbol på naturbevarelse. Dens letgenkendelige sorte og hvide pels, kraftige bygning og bamsede udseende gør det nemt at holde af den.

  • Type: Enkelt
  • Antal tilgængelige: Tilgængelig
Pris: 895 kr

Pandaen var engang udbredt i størstedelen af Kina og i det nordlige Myanmar og Vietnam. I dag er der ikke mange levesteder tilbage, hvor pandaen kan trives. Derfor er det vigtigt at Verdensnaturfonden, WWF, arbejder sammen med de kinesiske myndigheder for at oprette pandareservater og forbedre pandaens bevægelsesmuligheder gennem bambusskovene.

Pandaen hjælper med at holde økosystemerne i de kinesiske bambusskove sunde. Den spreder plantefrø, både fra planter, der sætter sig fast i dens pels, og via deres afføring, der indeholder mange bambusfrø. Plantespredningen bevirker, at skovvegetationen kan vokse og trives. Den ikoniske panda spiller også en vigtig rolle for mange andre arter, så ved at beskytte pandaens levesteder beskyttes også mange andre dyr.

Nu kan du sikre dig denne søde panda-mønt:

  • 99,99 % guld
  • Detaljeret mønt
  • En guldmønt med den ikoniske panda som motiv
  • Kun 895 kr!

Pandabjørnen har været WWF’s logo siden 1961 og der gøres en stor indsats for at beskytte pandaen samt gør det lettere for pandaerne at finde nye fødeområder og at opsøge hinanden under parringssæsonen.

Til april 2019 kommer to pandaer til Københavns Zoologiske Have, hvor danskerne kan se dem helt tæt på, mens dyrepasserne kan studere dette smukke dyr og hjælpe til med bevaringen af de frie pandaer.

Pris:895 kr
Specifikationer
Nominel værdi:
1 dollar
Kvalitet:
Brilliant ucirkuleret
Metal:
99,99 % guld
Diameter:
11 mm
Vægt:
0,5 g
Oplag:
15000
Udgivelsesland:
Palau