Nelson Mandela 10 rand jubilæumsseddel

Nelson Mandelas 100-års fejres med en jubilæumsseddel

Vær den første til at bedømme!

0

Nu har du chancen for at eje en imponerende sydafrikansk seddel med Nelson Mandela som motiv udgivet i 2012 - Mandelas 94-års fødselsdag.

  • Type: Enkelt
  • Antal tilgængelige: Tilgængelig
Pris: 149 kr

Nelson Mandela var en af mest fremtrædende anti-apartheid- og menneskerettighedsaktivister i Sydafrika, og i år ville han være blevet 100 år. En af de bedste fødselsdagsgaver, som Mandela modtog i sit liv, fik han på sin 94-års fødselsdag 2012. En 10 Rand seddel trykt for at hædre "The Father of South Africa", hvis, på dette tidspunkt, stadige kamp mod undertrykkelsen inspirerede menneskerettighedsaktivister verden over.

Forsiden viser et portræt af Nelson Mandela, der var Sydafrikas første præsident valgt i et demokratisk valg med stemmeret for hele befolkningen. Mandela blev i sit liv tildelt 250 priser, herunder Nobels fredspris i 1993. Bagsiden af sedlen skildrer et hvidt næsehorn, som er verdens største næsehorn. 

  • Vær med til at fejre Nelson Mandelas 100-års fødselsdag
  • Sedlen leveres i en informativ mappe med mange interessante fakta om Nelson Mandela samt ægthedscertifikat
  • Sedlen blev udgivet på Mandelas 94-års fødselsdag i 2012

Mandela sagde om sit liv: "I mit liv har jeg hængt på denne kamp for det afrikanske folk. Jeg har kæmpet mod hvid dominans, og jeg har kæmpet mod sort dominans. Jeg har fastholdt ideen om et demokratisk og frit samfund, hvor alle kan leve sammen i harmoni og med de samme muligheder. Det er et ideal, som jeg håber at leve for og opnå. Men hvis det var nødvendigt, er det et ideal, som jeg er klar til at dø for."

Nu har du chancen for at eje et stykke historie; en seddel med en af ​​vores mest fremtrædende anti-apartheid- og menneskerettighedsaktivister!

Pris:149 kr
Specifikationer
Udgivelsesår:
2012
Vægt:
85.5 g
Egenskaber:
Nelson Mandelas jubilæumsmappe
Forsiden:
Nelson Mandela
Bagsiden:
Hvid næsehorn
Format:
11 x 7.5 x 0.1 cm
Udgivelsesland:
Sydafrika