En af de største pengesedler i verden!

Katherina den Store pengeseddel 100 rubler fra 1910

Vær den første til at bedømme!

0

Denne historiske pengeseddel med Katharina den Store hører til blandt nogle af verdens største udstedte betalingsmidler nogensinde.

  • Type: Enkelt
  • Antal tilgængelige: Tilgængelig
Pris: 995 kr

100 rubler sedlen blev for første gang udstedt i 1909 og blev derefter introduceret i cirkulation. Den skildrer den russiske Tsars våbenskjold - den dobbelte ørn og Nickolas II’s signet. På reverset er der et portræt af Katharina II, bedre kendt som Katharina den Store, den eneste kvindelige russiske regent, der blev skænket titlen "den Store".  Sejrsguden er illustreret ved siden af hende i form af en ung mand.

Katharina II (1729-1796) var en af historiens mest usandsynlige herskere. Efter at have giftet sig ind i Ruslands Romanov-familie, blev hun en del af et kup for at vælte sin mand og placere sig selv på tronen. Resultaterne af hendes styre, der varede i 34 år, er ofte blevet overskygget af hendes personlige liv, et af de mest skandaløse længe set. Men bag rygter og sladder står en af de mest kloge og dygtige herskere i Ruslands lange turbulente historie.

 

Med denne seddel sikrer du dig:

  • Historisk pengeseddel
  • Over 100 år gammel
  • Fra Tsar æraen
  • Sikker og elegant emballage

Meget begrænset oplag, skynd dig og bestil denne fantastisk smukke pengeseddel i dag!

Pris:995 kr
Specifikationer
Nominel værdi:
100 rubbler
Udgivelsesår:
1909
Størrelse:
260 x 120 mm