Mønter fra hele verden – AFRIKA

43 mønter fra det afrikanske kontinent

Coins of the World -Afrika - 43 mønter

Vær den første til at bedømme!

0

Afrika er det næststørste kontinent på jorden, der er 8.000 km fra nord til syd. Kontinentet er rig på historie, sprog, kultur og geografisk mangfoldighed.

  • Type: Enkelt
  • Antal tilgængelige: Tilgængelig
Pris: 449 kr

Afrika er vært for nogle af de mest utrolige ørkener, bjerge, dyr, krybdyr, fugle og insekter på kloden. En rejse til det afrikanske kontinent vil helt sikkert være en oplevelse for livet. Du kan i første omgang tage en tur til Afrika med denne flotte mappe og en mønt fra de 43 lande på det afrikanske kontinent.

Samlingen af udvalgte mønter viser dig skønheden af det afrikanske kontinent gennem de mange motiver; Egyptens imponerende pyramider, de afrikanske instrumenter og Afrikas imponerende dyreliv. Afrika er det eneste kontinent, der er stort nok til at være i både de nordlige og sydlige tempererede zoner. Du kommer til at møde fascinerende dyr, natur og statsoverhoveder. Denne samling indeholder mønter fra alle afrikanske lande. Udover de 43 mønter modtager du også en gratis samlemappe. Du kan placere mønterne i denne folder, så de bliver opbevaret sikkert. Det er en super måde at lære endnu mere om det afrikanske kontinent.

 

Sættet indeholder:

  •       43 mønter fra det afrikanske kontinent
  •       Gratis samlemappe til dine mønter med et kort over Afrika

 

Dyk ned i de mange forskellige designs, mens du rejser fra land til land, gennem Afrikas historie og opdager hvor specielle de enkelte lande er. Hver enkel af de 43 mønter er lige til at sætte ind i mappen og kan nemt tages ud for nærmere inspektion.

Det er en sjov og nem måde at få en hel afrikansk samling på.

Vi har et meget begrænset lager, så skynd dig at bestille allerede nu!

Pris:449 kr