H.C. Andersen havde mottoet ”At rejse er at leve”. Nu har du chancen for at komme på en fantastisk og spændende rejse og sikre dig denne detaljerede medalje med "Hyrdinden og skorstensfejeren" som er belagt med 24 karat guld til en speciel startpris. Levende farver fremhæver det smukke maleri på medaljen, som sender dig direkte ind i det gamle eventyr. 

Du kan nu sikre dig:

 • En smuk illustreret medalje belagt med 24 karat guld
 • Illustrationen er lavet specielt til denne medalje
 • Medaljen er stor og måler hele 40 mm 
 • Medaljen udgives kun i et begrænset oplag 
 • Smuk opbevaringsmappe til din medalje – helt gratis!
 • Ægthedscertifikat med historien bag eventyret og papirklip
 • Du starter automatisk en samling på i alt 12 illustrerede og guldbelagte medaljer
 • Du kan når som helst vælge at stoppe eller pause din samling

For første gang nogensinde tilbyder Mønthuset Danmark en medalje belagt med 24 karat guld med et smukt og farvefyldt maleri på. Maleriet er lavet specielt til denne medalje og giver nyt liv til H.C. Andersens gamle eventyr. Du kan nu sikre dig "Hyrdinden og skorstensfejeren" for kun 99 kr. (+ 49 kr. i porto). Sammen med din medalje modtager du gratis en opbevaringsmappe til en værdi af 99 kr., hvor du kan opbevare din medalje sikkert og samtidig læse mere om eventyret og H.C. Andersen. Derudover vil du modtage et ægthedscertifikat med historien bag eventyret og et papirklip.


Når du bestiller din medalje starter du samtidig en samling på yderligere 11 medaljer. Du kommer til at modtage en medalje ca. en gang om måneden. Hver forsendelse koster 299 kr. (+ 49 kr. i porto). Alle medaljerne er belagt med 24 karat guld og har et smukt farvelagt maleri lavet specielt til denne samling. I samlingen får du nogle af H.C. Andersens mest kendte eventyr, såsom Klods-Hans, Den grimme ælling og Den lille havfrue. I løbet af samlingen vil du desuden modtage 2 booklets til en samlet værdi af 99 kr, hvor du kan læse de 12 eventyr skrevet af H.C. Andersen. Du vil også modtage et ægthedscertifikat med hver medalje og et ejerbevis. 

Skynd dig at bestille denne enestående medalje og start din helt egen samling af 12 af H.C. Andersens bedste eventyr!

Mønthuset Danmark hædrer Danmarks favorit eventyrforfatter, Hans Christian Andersen med smukke medaljer, der er belagt med 24 karat guld. H.C. Andersens store talent var hans fortællekunst og han skrev sine historier, som han ville have fortalt dem, hvis han sad lige ved siden af sit publikum. ”Eventyr, fortalte for børn” hed de ganske passende, de små eventyrhæfter, H.C. Andersen udgav, og som senere skulle blive essensen af hans verdensberømmelse. De mest populære eventyr bliver nu gengivet i smukke farvefyldte malerier lavet specielt til kun denne samling.

Ved at bestille den første medalje ”Hyrdinden og skorstensfejeren” til introduktionsprisen 99 kr. (+ 49 kr. i porto) sikrer du dig samtidig yderligere 11 "Hans Christian Andersen og de gode eventyr" medaljer. Med den første forsendelse modtager du gratis en opbevaringsmappe (værdi 99 kr.) hvor du kan opbevare dine medaljer og læse mere om eventyret og H.C. Andersen. De resterende 11 forsendelser bliver sendt til dig ca. en gang om måneden. Hver forsendelse koster 299 kr. (+ 49 kr. i porto). Du samler kun så længe du selv ønsker det. Du kan når som helst stoppe eller pause din samling ved at kontakte vores kundeservice. I løbet af din samling kan du se frem til at modtage 2 booklets, hvor du kan læse de 12 eventyr skrevet af H.C. Andersen, et ægthedscertifikat til hver medalje, og et ejerbevis til samlingen. Du får alt sammen uden ekstra omkostninger!

Alle medaljerne er belagt med 24 karat guld og har et smukt detaljeret maleri lavet specielt til denne samling af kunstneren Ievgen Kharuk. Du vil modtage 12 af de mest kendte eventyr skrevet af H.C. Andersen en gang om måneden eller så længe du selv ønsker. Glæd dig til denne uimodståelige samling – bestil nu til introduktionsprisen 99 kr. (+ 49 kr. i porto) – du sparer i alt 200 kr. i forhold til vores normale pris.

 

 

Dine samlerfordele:

 • Du får dine samlerobjekter direkte i postkassen
 • Med hver forsendelse får du et ægthedscertifikat med tekst omkring tilblivelsen af eventyret og et papirklip
 • Med din første forsendelse modtager du en opbevaringsmappe til dine medaljer gratis
 • Under samlingen vil du desuden gratis modtage: et H.C. Andersen album og 2 booklets med de 12 eventyr der er i samlingen samt et ejerbevis
 • Du har 30 dages fuld returret og ingen bindingstid

 

Du får medaljer med disse eventyr:

Hyrdinden og skorstensfejeren
Den lille havfrue
Den grimme ælling
Snedronningen
Svinedrengen
Klods-Hans
Kejserens nye klæder
Prinsessen på ærten
Den standhaftige tinsoldat
Ole Lukøje
Den lille pige med svovlstikkerne
Nattergalen

Dette samlerobjekt introducerer en samling. Det betyder at du får startforsendelsen til introduktionspris samt starter uforpligtende en samling af relaterede samlerobjekter.

Samlerobjekterne vil blive tilsendt i den rækkefølge de udgives eller bliver tilgængelige på markedet, i månedlige forsendelser til deres normale pris.

Antal forsendelser i en samling varierer efter hvilket samlerområde man er interesseret i. (leveringsbetingelser for din bestilling bliver specificeret præcis, ud for hver enkelt samling, i din indkøbskurv).
 

Med denne samling:

1. Du sikrer dig Hyrdinden og skorstensfejeren medaljen forgyldt med 24 karat guld til introduktionspris 99 kr. plus 49 kr. i porto!

2. Du modtager en faktura med 14 dages betalingsfrist sammen med produktet, så du kan studere den i fred og ro før du betaler. Produktet sendes via post og leveringstid er normalt 7-14 dage.

3. Når du bestiller Hyrdinden og skorstensfejeren, starter du uforpligtende samlingen "H.C. Andersen og de gode eventyr", som giver dig muligheden for at samle medaljer med eksklusive motiver malet af Ievgen Kharuk udelukkende til denne samling. Det betyder, at du får en ny medalje tilsendt ca. en gang om måneden.

4. Prisen på de efterfølgende 11 medaljer er 299 kr. + porto på 49 kr. pr. forsendelse

5. I samlingsperioden har du mere at se frem til. Du får en specialdesignet samlingsmappe til opbevaring af medaljerne, et ægthedscertifikat med hver medalje med den spændende historie bag eventyret og et papirklip. Et H.C. Andersen album til certifikaterne samt et ejerbevis (i anden forsendelse) og derudover, får du også to smukt designede booklets med alle de eventyr der er med i samlingen i alt 12 eventyr (i tredje og ottende forsendelse).

6. Du har altid 30 dages fuld returret og samler kun så længe du ønsker det. Hvis du vil afslutte samlingen, udsætte levering eller ændre leveringsintervallet, kan du kontakte Mønthuset Danmark på telefon 77 30 20 10 eller e-mail kunde@mønthuset.dk. Alle køb dækkes altid af købeloven.

7. Mønthuset Danmark garanterer, uden tidsbegrænsning eller andere forbehold, ægtheden af ​​alle vores samlerobjekter. Ægthedscertifikater er inkluderet uden ekstra omkostninger.

8. Mønthusets formål er at formidle historien i forbindelse med mønter og andre samlerobjekter og gøre samlinger til rådighed for så mange som muligt. Vi sælger til samlere, der er optaget af samlerglæde og historie. Vi garanterer ikke, at mønter eller andre samlerobjekter øges i værdi eller beholder deres oprindelige værdi. Mulige tidligere værdiforøgelser garanterer ikke fremtidige værdiforøgelser.

 

Du får altid 30 dages fuld returret på dine forsendelser fra os og kan når som helst stoppe med at samle.

Specifikationer
Udgivelsesår:
2018
Metal:
Kobbernikkel forgyldt med 24 karat guld
Diameter:
40 mm
Vægt:
30 g
Farve:
Ja
Oplag:
10 000
Kunstner:
Levgen Kharuk
Udgivet af :
Mønthuset Danmark