Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Mønthuset Danmark A/S

Vestergade 18 E, 1.

1456 København K

CVR 27345077

Aktieselskab

kunde@monthuset.dk

77 30 20 10

 

Læs mere om handelsbetingelser

  • Mønthuset Danmark leverer samlerobjekter i hele Danmark (eksklusiv Grønland og Færøerne)
  • Vi leverer ikke til adresser i udlandet
  • Der er en leveringstid på 14-20 dage
  • Du har 30 dages fuld returret på alle samlerobjekter
  • Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle hos Mønthuset Danmark


Leveringsbetingelser:

Når du foretager din bestilling på vores webside, er det gældende produkts pris inklusive moms. Prisen for produktet er den som på købsdagen er angivet i Mønthuset Danmarks prisliste på adressen www.monthuset.dk. I forbindelse med samlinger hvor du som kunde kontinuerligt modtager mønter og medaljer, tager vi forbehold for eventuelle prisændringer. Eventuelle forsendelsesomkostninger varierer fra produkt til produkt.

 

Betaling med faktura:

Når du modtager din forsendelse følger der en faktura med. Skulle postomdelingen være forsinket, eller modtager du en faktura med en for kort betalingsfrist, kan du kontakte vores kundeservice.

 

Betaling med kreditkort:

Vi accepterer MasterCard og Visa som betalingsmiddel. Betaling med kreditkort i vores webshop bliver udført med DIBS’ SSL sikrede betalingsformular. Mønthuset Danmark har ikke adgang til kortinformationen og vi gemmer ingen informationer om kreditkortet i vores webshop. Vi tager ikke kort gebyr. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

Krav og påmindelser:

Er din indbetaling ikke os i hænde inden betalingsfristens udløb, sender vi en betalingspåmindelse, hvor der tillægges 100 kr. til det oprindelige beløb. Betales fakturaen ikke efter påmindelsen, er almindelige inkasso-procedurer gældende.

 

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kunde@monthuset.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fragt

Vi leverer med Postnord. Standard forsendelsespris er 49 kr. Leveringstid er ca 14 dage.

 

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Hvis du ønsker at returnere, skal du selv betale omkostningerne. Undtagelser gælder for salg via telefon som dækker returomkostningerne. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.  Vi anbefaler at du kontakter kundeservice før du sender varen retur, og at du returnerer værdifulde samlerobjekter som en pakke, så du modtager en kvittering ved afsendelse. For fragtomkostninger se http://www.postnord.dk/. Hvis du allerede har betalt for samlerobjektet, skal du kontakte kundeservice for at arrangere tilbagebetaling af salgsbeløbet.

Hvis du har en faktura med flere samlerobjekter og ønsker at returnere et af disse, bedes du sende os varen og fakturaen. Derefter krediterer vi mængden af den returnerede samlerobjekt og sender dig en ny faktura.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. 

 

Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Mønthuset Danmark
Postboks 2167
1016 København K

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Mønthuset Danmark
Postboks 2167
1016 København K

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Mønthuset Danmark A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige på monthuset.dk er salgsdirektøren - Usman Javaid. 

Som registreret hos Mønthuset Danmark A/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: kunde@monthuset.dk. 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice kunde@monthuset.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.12.2017