H.C. Andersen erindringsmedalje

Hans Christian Andersen blev født i Odense den 2. april 1805. Fra sin fødsel og helt frem til i dag, har H.C. Andersen sat sit præg på vores kultur og vores liv. Med sin frodige fantasi og sit, for den tid, radikale og moderne syn på kunsten, er han uden sammenligning en af de mest interessante danske kulturpersonligheder. Mønthuset Danmark håber, at kunne glæde dig med en fantastisk nyhed til dig.  

Denne erindringsmedalje er præget i et begrænset oplag for at hædre hele Danmarks favoritforfatter H.C. Andersen. På medaljens bagside er præget et citat fra H.C. Andersen ”Vor tid er eventyrets tid”. som i dag er ekstra aktuelt i en tid præget af usikkerhed, sygdom men også håb. Vi har brug for eventyr og smukke historier. 

Omgivet af eventyr:
Med denne flotte erindringsudgave får du en medalje præget i høj kvalitet (brillant ucirkuleret), som fremhæver både de spejlblanke og matte overflader. Det detaljerede design viser et portræt af H.C. Andersen i midten samt symboler fra nogle af hans eventyr. På bagsiden er præget grene fra et træ, hvor elementer fra nogle af hans mest berømte eventyr som den grimme ælling, Den lille havfrue og Den lille pige med svovlstikkerne er vist. Yderst er præget teksten: ” Vor tid er eventyrets tid”.

Nu har du muligheden for at hylde Danmarks og måske verdens største eventyrfatter

Vi kan tilbyde dig:

  • Erindringsmedalje ”Vor tid er eventyrets tid” med H.C. Andersen i en flot samlerkvalitet
  • Leveres i flot illustreret samlemappe med historien om H.C. Andersens liv og hans eventyr, som medfølger uden beregning
  • Ægthedscertifikat med historisk tekst medfølger uden beregning
  • Gratos + 59 kr. porto

  Medaljen bliver leveret i en eksklusiv mappe uden ekstra omkostninger. 

Specifikationer
Kvalitet:
Brillant ucirkuleret
Metal:
Kobbernikkel
Diameter:
38,6 mm.
Vægt:
26 g
Oplag:
20.000 stk.
Årstal:
2021
Designer:
Sandra Deiana